Cardi B: Γέννησε το τρίτο της παιδί ένα μήνα μετά τον χωρισμό της με τον Offset

Οι φωτογραφίες της ράπερ από το μαιευτήριο μαζί με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά τους

Η Cardi B και ο πρώην σύζυγός της Offset απέκτησαν ακόμη ένα παιδί, με τη ράπερ να αναρτά στο Instagram, στιγμιότυπα από το μαιευτήριο.

Το ζευγάρι που έχει άλλα δύο παιδί, είναι χωρισμένο και προχωρά τις διαδικασίες για το διαζύγιο, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η ίδια η τραγουδίστρια, στην ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται και οι δύο μέσα στην κλινική μαζί με τα τρία πλέον παιδιά τους. Η Cardi B κρατάει το νεογέννητο μωρό της στην πρώτη φωτογραφία, ενώ ο Offset έχει στην αγκαλιά του τον γιο τους. Σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια δείχνει και στιγμιότυπο από την ώρα του τοκετού.
«The prettiest lil thing» («το ομορφότερο μικρό πραγματάκι»), έγραψε σήμερα (12.09.2024) η Cardi στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Οι φωτογραφίες της Cardi B


Έκανε αίτηση διαζυγίου και αμέσως μετά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της
Κι ενώ ο χωρισμός τους έγινε το πιο πολυσυζητημένο θέμα στα διεθνή media προς τα τέλη του Ιουλίου, η τραγουδίστρια ήρθε το απόγευμα 1η Αυγούστου μέσω Instagram, να ανακοινώσει ότι είναι έγκυος, με φωτογραφίες της και ένα μακροσκελές μήνυμα.

Το TMZ επικαλείται πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο χωρισμός δεν έχει να κάνει με απιστία, αλλά οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό. «Αν και προσπάθησαν να τα βρουν στην αρχή του έτους, δεν τα κατάφεραν καθώς η απόσταση μεταξύ τους συνέχισε να μεγαλώνει» γράφει το TMZ.

Τον χωρισμό της φέρεται να επιβεβαιώνει και η ίδια με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στην οποία γράφει: «Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή!»

Στην πορεία, η Cardi B έγραψε, απευθυνόμενη στο αγέννητο ακόμη μωρό της: «Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ' όλα με ενδυνάμωσες! Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι ποτέ δεν χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να δέχεσαι τις ανατροπές, τις στροφές και τις δοκιμασίες της ζωής, αλλά εσύ, ο αδελφός σου και η αδελφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει τον κόπο να τα καταφέρεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του αείμνηστου ηθοποιού Στιβ ΜακΚουίν

Λύθηκε το μυστήριο για τον σεισμό των 9 ημερών που ταρακούνησε τη Γη το 2023

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που κεραυνός χτυπάει 32χρονο στη Γεωργία - «Ένιωσα ότι πεθαίνω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr