Ταμίλα Κουλίεβα: Θυμάται την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα - Ήταν τρομακτικό

Γενικά κάτι τέτοιο μόνο φόβο και τρόμο σκορπίζει, ανέφερε η ηθοποιός

Η Ταμίλα Κουλίεβα ρωτήθηκε σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, μιας και η ηθοποιός βρισκόταν στην πατρίδα της εκείνες τις μέρες.

Όπως απάντησε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Ήταν τρομακτικό. Η Μόσχα είναι μια τεράστια πολύ και το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο είναι τεραστίων διαστάσεων, όπως τεράστιο ήταν και το μέγεθος της επίθεσης. Γενικότερα όμως μια τρομοκρατική επίθεση μόνο φόβο και τρόμο σκορπίζει».

Για τα παιδικά χρόνια και όσα αποκόμισε από τη ζωή της στη Σοβιετική Ένωση, η Ταμίλα Κουλίεβα σχολίασε:

«Δεν ήταν κομμουνιστική χώρα, ήταν όμως πάντα πολύ φιλική απέναντι στη Ρωσία – και πιστεύω πως παραμένει σε έναν μεγάλο βαθμό. Όταν ήρθα, τη δεκαετία του ’90, η Ελλάδα ήταν μια χώρα πολύ διαφορετική. Δεν άλλαξε όμως μόνο η Ελλάδα, άλλαξε όλος ο πλανήτης. Ζούμε πλέον σε μια άλλη εποχή. Στην ψηφιακή εποχή. Τα τελευταία χρόνια ολόκληρος ο κόσμος έχει έρθει πιο κοντά. Ακολουθούμε πλέον όλοι τον ίδιο βηματισμό».

«Γινόταν χαμός και ο κόσμος έτρεχε να βοηθήσει»
Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Απρίλιο, η ηθοποιός εξήγησε ότι: «Ήμουν εκεί όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα γιατί είχα πάει να δω τη μητέρα μου επειδή έχει προβλήματα υγείας. Ήταν σοκαριστικό, δεν υπήρχαν μετά μέτρα στην πόλη αλλά πολύ πιο αυστηρός ο έλεγχος στο αεροδρόμιο. Γινόταν χαμός και ο κόσμος έτρεχε να βοηθήσει, να δώσει αίμα και ότι άλλο χρειάζονταν. Κλονίστηκε η ασφάλεια της χώρας. Ήθελα να φέρω τη μητέρα μου στην Ελλάδα, απλώς τώρα έχει άνοια και δεν το επιτρέπουν οι γιατροί. Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα. Όταν όμως φτάνεις σε κάποια ηλικία, δύσκολα αλλάζεις περιβάλλον. Τελευταία ταξιδεύω πολύ συχνά».



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του αείμνηστου ηθοποιού Στιβ ΜακΚουίν

Λύθηκε το μυστήριο για τον σεισμό των 9 ημερών που ταρακούνησε τη Γη το 2023

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που κεραυ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr