Κιάρα Φεράνι: Κίνηση εκδίκησης στη διευθέτηση του διαζυγίου με τον Fedez - Του ζήτησε 20.000 ευρώ τον μήνα

Η απάντηση των δικηγόρων του ράπερ φαίνεται να απέκρουσε το αίτημά της

Ο χωρισμός της Κιάρα Φεράνι και του Fedez είναι οριστικός και όλα δείχνουν ότι δεν εξελίσσεται σε φιλικό κλίμα.

Η Ιταλίδα influencer και fahsion blogger δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Fedez μιας και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από ιταλικές ιστοσελίδες που επικαλούνται πηγές, καθιστούν σαφή την πρόθεση της Φεράνι να «του τα πάρει όλα» ζητώντας του ένα υπέρογκο για τον ίδιο ποσό, μηνιαίως.

Ο Fedez θα κάλυπτε τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα ιατρικά τους έξοδα, αλλά τις τελευταίες μέρες ήρθε αντιμέτωπος με κάτι καινούργιο που προέκυψε,

Δημοσιεύματα επικαλούνται πηγή, σύμφωνα με την οποία: «Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο δικηγόρου. Ο Fedez ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Fedez δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του».

Στα ίδια κείμενα, αποκαλύπτεται ότι η Φεράνι ζήτησε από τον πρώην άντρα της 20.000 ευρώ τον μήνα. Η νομική ομάδα του ράπερ όμως, απέκρουσε το αίτημά της. «Μόλις κάθισε, η Κιάρα Φεράνι εξήγησε ότι ήθελε 20.000 ευρώ τον μήνα, αλλά οι δικηγόροι του Φεντερίκο αμφισβήτησαν αμέσως το ποσό, επαναλαμβάνοντας πως έχει ήδη πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και τα δίδακτρα των παιδιών τους και πως η Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης».

Λέγεται, ότι οι δικηγόροι του Fedez πρότειναν το ποσό 5 με 6 χιλιάδων ευρώ. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά κατέληξαν σε συμφωνία.

H είδηση του χωρισμού τους
Ο χωρισμός τους, διέρρευσε τον Φεβρουάριο από την ιστοσελίδα Dagospia και σύμφωνα με τα όσα έγραφε: «Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».

Τι είχε δηλώσει η Κιάρα Φεράνι για τον χωρισμό τους
Η Κιάρα Φεράνι είχε παραχωρήσει στις αρχές Μαρτίου, την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον Φέντεζ, Η influencer εμφανίστηκε στην ιταλική εκπομπή «Che tempo che fa» του Φάμπιο Φάσιο, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της σε ένα σημείο της συνέντευξης, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο που έδειχνε πώς ξεκίνησε η καριέρα της.

Αν και δεν επιβεβαίωσε ότι είχε πάρει διαζύγιο με τον διάσημο Ιταλό ράπερ, έκανε λόγο για μεγάλη κρίση στον γάμο τους, αναφέροντας: «Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη...».
Με το λανσάρισμα της make up capsule collection που κυκλοφορεί με την εταιρία Lancôme η Κιάρα Φεράνι ξεκίνησε τα ταξίδια ανά τον κόσμο, παράλληλα με τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας στο Τόκιο, ενώ στο ενδιάμεσο βρήκε χρόνο προκειμένου να κάνει διακοπές με τον σύζυγό της Φέντεζ και τον γιο τους Λιοντσίνο -όπως τον αποκαλεί- τόσο στη Νότια Ιταλία όσο και στην Ιμπιζα όπου βρίσκονται αυτές τις ημέρες

Ο μεγάλος έρωτας
H Κιάρα Φεράνι και ο άλλοτε ράπερ της καρδιάς της ήταν για οκτώ περίπου χρόνια μαζί. Η ζωή της Ιταλίδας influencer άλλαξε ριζικά τον Αύγουστο του 2016 όταν γνώρισε τον τραγουδιστή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα, όπου είχαν πάει για φαγητό. Τα πράγματα ανάμεσά τους εξελίχθηκαν αρκετά γρήγορα.

Η χημεία ανάμεσά τους ήταν τέτοια όπου έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους με τον αρραβώνα τους στη Βερόνα. Ο γάμος δεν άργησε να έρθει. Τον Σεπτέμβριο του 2018 ενώθηκαν κι επίσημα με τα δεσμά του γάμου. Πέντε μήνες πριν, ο έρωτάς τους είχε σφραγιστεί με τον ερχομό του γιου τους Λεό. Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στη Σικελία όπου οι καλεσμένοι έφτασαν με ειδικές πτήσεις και στα αεροσκάφη υπήρχε το λογότυπο #TheFerragnez. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια followers παρακολούθησαν την τελετή λεπτό προς λεπτό.

Το ζευγάρι μοιραζόταν τη ζωή του ανάμεσα σε Λος Άντζελες και Ιταλία. Η ευτυχία τους μεγάλωσε καθώς η Φεράνι ανακοίνωσε πώς θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Η Βιτόρια ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2021.

Δείτε βίντεο: Κιάρα Φεράνι: Κίνηση εκδίκησης στη διευθέτηση του διαζυγίου με τον Fedez - Του ζήτησε 20.000 ευρώ τον μήνα


Ειδήσεις σήμερα:

Η εγγονή του Μουσολίνι εγκαταλείπει το κόμμα της Μελόνι γιατί είναι «πολύ δεξιό» - Τι ρόλο έπαιξε η Ιμάν Κελίφ

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σήμερα στα δυτικά - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που κεραυνός χτυπάει 32χρονο στη Γεωργία - «Ένιωσα ότι πεθαίνω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr