Κιμ Καρντάσιαν: Δημοσίευμα αφήνει να εννοηθεί ότι είναι ερωτευμένη με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ

Κιμ Καρντάσιαν: Δημοσίευμα αφήνει να εννοηθεί ότι είναι ερωτευμένη με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ

Έχει και την τέλεια δικαιολογία να πηγαίνει στους αγώνες του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μιας και ο γιος της είναι οπαδός της ομάδας, αναφέρει

kimjude
Μετά τη selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, οι φαν της και τα media άρχισαν διαρρέουν τη φήμη ότι μπορεί και να είναι ζευγάρι.

Ο αθλητής είναι το νέο πρόσωπο για τη μάρκα εσωρούχων του brand της και «κάνει τα πάντα για να τον εκπαιδεύσει» όπως γράφει δημοσίευμα.

Με νέο άρθρο, το περιοδικό Life & Style αναφέρει ότι η Καρντάσιαν είναι ερωτευμένη με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή και γι΄αυτό τον βοηθάει τόσο.
458554557_18643369996060659_7931525542470678847_n
Κλείσιμο

Επικαλείται πηγή που ζει κοντά στον έναν από τους δυο. «Ο Τζουντ νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη που η Κιμ Καρντάσιαν είναι αυτή που τον βοηθάει να ξεκινήσει την καριέρα του στη μόδα. Υπάρχει μια ανησυχία μεταξύ των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης ότι η υπερβολική εστίαση στη μόδα και όχι στο παιχνίδι του θα τον επηρεάσει στον σύλλογο» αναφέρεται αρχικά.

Το δημοσίευμα, συνεχίζει τονίζοντας: «Αυτή η πηγή είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που πρέπει να ληφθούν με επιφύλαξη. Ισχυρίστηκαν ότι φαίνεται πως τίποτα δεν θα μπει στο δρόμο της Κιμ. «Βλέπει τα βίντεό του σε επανάληψη και έφτασε με ένα μεγάλο τζετ στην Ισπανία για να τον δει να παίζει την περασμένη εβδομάδα. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και σχεδιάζει να εμφανιστεί σε πολλά παιχνίδια, με τον γιο της Σεντ εκεί ως την τέλεια δικαιολογία, αφού λατρεύει το ποδόσφαιρο».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βόρεια Κορέα δημοσίευσε πρώτη φορά εικόνες από εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου

Moon Deng: To υπέροχο ιπποποταμάκι που έχει εξελιχθεί σε σταρ των social media και οι... κίνδυνοι της διασημότητας

«O Απόστολος Λύτρας απολαμβάνει την ελευθερία του, σκοπός του είναι να επανορθώσει» λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης