Λίντα Ρόντσαντ: Αποκάλεσε βιαστή τον Ντόναλντ Τραμπ και υποστήριξε την Κάμαλα Χάρις

Δεν υπάρχει καμία συγχώρεση ή λήθη για τη στενοχώρια που προκάλεσε, τόνισε η τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια Λίντα Ρόνσταντ εντάχθηκε στις τάξεις των υποστηρικτριών της Κάμαλα Χάρις.

Η Μεξικανο- Αμερικανίδα τραγουδίστρια πριν από προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Linda Ronstadt Hall στη γενέτειρά της, στην πόλη Τούσον της Αριζόνα με ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε την απογοήτευσή της, χαρακτηρίζοντας την εκδήλωση ως «συλλαλητήριο μίσους».

«Επειδή το κτίριο φέρει το όνομά μου, πρέπει να πω κάτι» δήλωσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι αποδοκιμάζει «την τοξική του πολιτική, το μίσος του για τις γυναίκες, τους μετανάστες και τους έγχρωμους, την εγκληματικότητα, την ανεντιμότητα και την άγνοιά του».
Με λυπεί να βλέπω τον πρώην πρόεδρο να φέρνει την εκδήλωση μίσους του στο Τούσον, μια πόλη με βαθιές μεξικανοαμερικανικές ρίζες και χαρούμενο, ανεκτικό πνεύμα, είπε η τραγουδίστρια.

Συνέχισε επικρίνοντας τον Τραμπ για τις συνοριακές του πολιτικές, ιδιαίτερα την πολιτική διαχωρισμού των οικογενειών κατά τη θητεία του που «άφησε ορφανά χιλιάδες μικρά παιδιά και μωρά και βασάνισε τις απελπισμένους γονείς τους».

«Δεν υπάρχει καμία συγχώρεση ή λήθη για τη στενοχώρια που προκάλεσε. Ο Τραμπ έθεσε αρχικά υποψηφιότητα για πρόεδρος προειδοποιώντας για βιαστές που έρχονται από το Μεξικό. Ανησυχώ για το πώς θα κρατήσω τον βιαστή μακριά από τον Λευκό Οίκο».

Η Ε Τζιν Κάρολ, συγγραφέας από τη Νέα Υόρκη, ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ τη βίασε σε ένα πολυκατάστημα της πόλης τη δεκαετία του 1990 και στη συνέχεια τη δυσφήμισε όταν αρνήθηκε τον ισχυρισμό της. Πέρυσι οι ένορκοι έκριναν τον Τραμπ υπεύθυνο για τη σεξουαλική επίθεση.

Εκτός από τον Τραμπ, η τραγουδίστρια έβαλε στο στόχαστρο τον Τζέι Ντι Βανς, ο οποίος έχει επανειλημμένα επικρίνει τους ανθρώπους χωρίς παιδιά ως «άτεκνες γατογυναίκες», εκτός από «ψυχωτικούς» και «διαταραγμένους».

«Μεγάλωσα δύο υιοθετημένα παιδιά στην Τουσόν ως ανύπαντρη μητέρα. Και τα δύο έχουν μεγαλώσει και ζουν στα δικά τους σπίτια. Ζω με μια γάτα», έγραψε η Ρόνσταντ, προσθέτοντας: «Είμαι μισή άτεκνη γατοκυρά επειδή είμαι ανύπαντρη και δεν γέννησα τα παιδιά μου; Πείτε με όπως θέλετε, αλλά αυτή η κυρία γάτα θα ψηφίσει περήφανα τον Νοέμβριο την ΚάμαλαΧάρις και τον Τιμ Γουόλς».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βόρεια Κορέα δημοσίευσε πρώτη φορά εικόνες από εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου

Moon Deng: To υπέροχο ιπποποταμάκι που έχει εξελιχθεί σε σταρ των social media και οι... κίνδυνοι της διασημότητας

«O Απόστολος Λύτρας απολαμβάνει την ελευθερία του, σκοπός του είναι να επανορθώσει» λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr