Αζέλια Μπανκς: Προτρέπει τη Σουίφτ να μηνύσει τον Μασκ για σεξουαλική παρενόχληση - Πάρτου τα λεφτά, λέει

Η ράπερ τοποθετήθηκε ως προς τo tweet του επιχειρηματία ως απάντηση στην υποστήριξη της τραγουδίστριας στην Κάμαλα Χάρις

Η ράπερ Αζέλια Μπανκς πιστεύει ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα πρέπει να μηνύσει τον Έλον Μασκ για «σεξουαλική παρενόχληση», αφότου εκείνος αντέδρασε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην δημόσια υποστήριξη της τραγουδίστριας στην Κάμαλα Χάρις.

Η Σουίφτ υπέγραψε το κείμενο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, με το οποίο τάχθηκε υπέρ της Χάρις, ως η «άτεκνη κυρία με τις γάτες». Ο Μασκ σχολίασε τη συγκεκριμένη δήλωση, με έναν τρόπο που συζητήθηκε αρκετά, γράφοντας: «Ωραία Τέιλορ... κέρδισες... θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».

Η ανάρτηση της Σουίφτ

Το tweet του Μασκ

Πάνω σε αυτή τη διαδικτυακή συναναστροφή, τοποθετήθηκε η Μπανκς, η οποία προέτρεψε την 34χρονη σταρ να μηνύσει τον επιχειρηματία «για πολλά χρήματα». Χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση στο Χ/Twitter, η ράπερ έγραψε: «Μπα αυτό είναι πραγματική σεξουαλική παρενόχληση».

«Θα πρέπει να του κάνει μήνυση για έναν τόνο λεφτά και να ανέβει επίπεδο για να γίνει η πιο αήττητη πλούσια γυναίκα στην ιστορία της μουσικής. Πάρε τα γα**μένα του λεφτά Τέιλορ!», πρόσθεσε η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων.

Η Μπανκς συνέχισε σε δύο επόμενα tweets, να ενθουσιάζεται με τη σκέψη ότι η Σουίφτ θα μπορούσε να πάρει ένα κομμάτι από την καθαρή περιουσία του Μασκ ύψους 250 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στη συνέχεια, η ράπερ έβαλε στη συζήτηση τον Κάνιε Γουέστ - με τον οποίο η Σουίφτ έχει μια μακρά και δημόσια αντιπαράθεση - δηλώνοντας ότι θα «πάθαινε καρδιακή προσβολή» αν η ποπ-σταρ έβαζε κάτω τον Μασκ.
Η ίδια η Σουίφτ δεν έχει ακόμη αντιδράσει στο tweet του Μασκ και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.


Φωτογραφίες: Shutterstock , Evan Agostini/Invision/AP

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βόρεια Κορέα δημοσίευσε πρώτη φορά εικόνες από εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου

Moon Deng: To υπέροχο ιπποποταμάκι που έχει εξελιχθεί σε σταρ των social media και οι... κίνδυνοι της διασημότητας

«O Απόστολος Λύτρας απολαμβάνει την ελευθερία του, σκοπός του είναι να επανορθώσει» λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr