Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ: Η νέα του ταινία γυρίστηκε στην Κρήτη - Υπάρχουν πολύ λίγα μέρη που έχω πάει που ήταν πιο όμορφα, είπε

Ο διάσημος ηθοποιός εκθείασε την Ελλάδα - «Είναι απίστευτα όμορφη!», δήλωσε 

Ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και η Σέιλιν Γούντλεϊ συνεργάζονται για μια έρευνα δολοφονίας που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα.

Το PEOPLE έχει το αποκλειστικό πρώτο τρέιλερ για το «Killer Heat» της Amazon MGM Studios με πρωταγωνιστή τον 43χρονο Γκόρντον-Λέβιτ, ο οποίος υποδύεται τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Νικ Μπάλι που εργάζεται στην Κρήτη. Προσλαμβάνεται για να ερευνήσει τον τυχαίο θάνατο ενός νεαρού άνδρα από πλούσια οικογένεια του νησιού.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ο Ρίτσαρντ Μάντεν υποδύεται τόσο το θύμα Λέο Βαρδάκης όσο και τον πανομοιότυπο δίδυμό του Ηλία, ενώ η 32χρονη Γούντλεϊ είναι η σύζυγος του Ηλία, η οποία υποψιάζεται ότι κάποιος από την οικογένεια Βαρδάκη συνωμότησε για να δολοφονήσει ένα από τα δίδυμα.

Καθώς ο ντετέκτιβ Μπάλι ξεκινά την έρευνα, διαπιστώνει ότι η πλούσια οικογένεια ελέγχει πολλά από όσα συμβαίνουν στο νησί και αναμετράται με το δικό του δύσκολο παρελθόν και την αποξενωμένη οικογένειά του.

«Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου, όπως νομίζω ότι υπάρχει ένα κομμάτι σε πολλούς από εμάς, που απλά λατρεύει να διαβάζει ένα καλό μυστήριο», είπε ο Γκόρντον-Λέβιτ στο PEOPLE για την ταινία και το διήγημα στο οποίο βασίζεται, το «Jealousy Man» του Τζο Νέσμπο.

Ο ίδιος, η Γούντλεϊ και ο 38χρονος Μάντεν γύρισαν μεγάλο μέρος της ταινίας σε γυρίσματα στην Κρήτη και ο Γκόρντον-Λέβιτ θυμάται ότι τα γυρίσματα της ταινίας ικανοποίησαν μια δια βίου επιθυμία του να ταξιδεύει για τη δουλειά του.

«Απλώς το θεωρώ προνόμιο. Αισθάνομαι τόσο τυχερός», σχολίασε. «Έχω πάει σε πολλά διαφορετικά μέρη και υπάρχουν πολύ, πολύ λίγα μέρη που έχω πάει που ήταν πιο όμορφα από το νησί της Κρήτης. Δεν είχα πάει ποτέ στην Ελλάδα πριν κάνω αυτή την ταινία, και είναι κλισέ - η ομορφιά της Ελλάδας - αλλά είναι κλισέ για κάποιον λόγο. Είναι απίστευτα όμορφη!»
Η ταινία σηματοδοτεί την επανασύνδεση του Γκόρντον-Λέβιτ και της Γούντλεϊ, οι οποίοι συνεργάστηκαν για τελευταία φορά στην ταινία «Snowden» του 2016. Ο Γκόρντον-Λέβιτ είπε ότι αυτός και η Γούντλεϊ είχαν να μιλήσουν μερικά χρόνια, αλλά επέστρεψαν «αμέσως πίσω σε όλη την άνεση και τη φιλία που είχαμε στο παρελθόν».

«Έτσι καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για έναν πραγματικά καλό φίλο, και αυτό ακριβώς συνέβη και με τη Σέι», πρόσθεσε. «Της είπα: "Ει, θέλεις να πάμε στην Ελλάδα;". Είμαι τόσο χαρούμενος που όλα πήγαν καλά».

«Νομίζω ότι αν είστε σαν εμένα και σας δελεάζουν κάποιοι ζουμεροί χαρακτήρες, πανέμορφα σκηνικά, η Σέα και ο Ρίτσαρντ είναι τόσο καλοί στο σκηνικό του νησιού της Κρήτης, που πραγματικά δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε ένα πιο όμορφο μέρος σε έναν κόσμο», σχολίασε ο πρωταγωνιστής. «Αν θέλετε απλά να αφήσετε μια ατμόσφαιρα να σας κατακλύσει, νομίζω ότι θα απολαύσετε αυτή την ταινία».

Το «Killer Heat» θα προβληθεί παγκοσμίως στο Prime Video στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βόρεια Κορέα δημοσίευσε πρώτη φορά εικόνες από εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου

Moon Deng: To υπέροχο ιπποποταμάκι που έχει εξελιχθεί σε σταρ των social media και οι... κίνδυνοι της διασημότητας

«O Απόστολος Λύτρας απολαμβάνει την ελευθερία του, σκοπός του είναι να επανορθώσει» λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr