Μπάρι Κιόγκαν: Δεν έχω φυσιολογική σχέση με το παιδί μου εξαιτίας του πατέρα μου

Μπάρι Κιόγκαν: Δεν έχω φυσιολογική σχέση με το παιδί μου εξαιτίας του πατέρα μου

Δεν έχω πατρική φιγούρα για να αντλήσω εμπειρίες, τόνισε ο ηθοποιός

barry-kiogan_2
Ο Μπάρι Κιόγκαν παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο Entertainment Weekly, όπου μίλησε για τη νέα του ταινία, αλλά και τη σχέση που έχει με τον γιο του.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Bird» της σκηνοθέτιδας Άντρια Άρνολντ, η οποία αφορά στην τεταμένη σχέση μεταξύ της 12χρονης Μπέϊλι (Νικίγια Άνταμς) και του ανύπαντρου πατέρα της Μπαγκ (Κιόγκαν). Ο ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι εμπνεύστηκε για τον ρόλο του από τις προσωπικές του εμπειρίες και αποκάλυψε ότι η σχέση με τον γιο του δεν είναι «κανονική», εξαιτίας του δικού του πατέρα.
«Θα πω μόνο το εξής. Δεν είχα πατρική φιγούρα μεγαλώνοντας, οπότε ακόμη και η σχέση μου με τον γιο μου δεν είναι ακριβώς η κανονική σχέση πατέρα-γιου», δήλωσε ο Κιόγκαν στο EW στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2024. «Η αγάπη είναι αγνή και αναφέρομαι σε μικρά πράγματα, όπως το να διδάσκεις τον γιο σου ή την κόρη σου διάφορα» συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Ο Κιόγκαν καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον Μπράντο, τον Αύγουστο του 2022 με την πρώην σύντροφό του Άλυσον Σάντρο και είπε πως η δική του εκδοχή της γονεϊκότητας έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του στο Bird. Ο ηθοποιός ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα την ταινία δεν είχα αυτήν την φυσιολογική εμπειρία, οπότε υπάρχει μια πολύ αδελφική χημεία ανάμεσα στον Μπαγκ και την Μπέιλι, κάτι που θεωρώ ότι ταιριάζει απόλυτα. Και το βλέπουμε συχνά σήμερα — υπάρχουν πολλοί νέοι πατέρες και μητέρες εκεί έξω, που είναι σχεδόν σαν αδέλφια, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Και αυτό είναι όμορφο».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Κιόγκαν μίλησε για τη νεαρή συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, δηλώνοντας ενθουσιασμένος: «Η Νικίγια Άνταμς είναι απολύτως απίστευτη. Και μόνο να εμφανιστεί στο πλατό, στην πρώτη σου ταινία, αυτή και ο Τζέισον Μπάντα, που υποδύεται τον αδελφό της Μπέιλι, τον Χάντερ και να φέρει τέτοιο συναίσθημα σε ένα περιβάλλον όπως αυτό, όπου έχεις κάμερες, έχεις ήχο, και να εξακολουθεί να συνδέεται και να φτάνει σε αυτό το σημείο, ήμουν γοητευμένος».

Ο 31χρονος ηθοποιός δήλωσε κλείνοντας: «Πάντα με συναρπάζει να παρακολουθώ νεότερους ηθοποιούς και το τι φέρνουν στη σκηνή, ειδικά εκείνους που δεν έχουν εκπαιδευτεί, γιατί δεν ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο πλαίσιο και λειτουργούν περισσότερο ενστικτωδώς. Πάντα με ενδιαφέρει να δω τι προσφέρουν, παρατηρώ συνεχώς. Ήμουν ενθουσιασμένους παρακολουθώντας».

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Γκλέτσο, υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται και ο Παπανώτας

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στην Ελβετία - Η Κριστίνα ήθελε να εγκαταλείψει τον άνδρα της αλλά δεν πρόλαβε πριν τη δολοφονήσει


Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης