Τζέιμς Μακαβόι: Αποκάλυψε ότι η πρώτη του συνάντηση με την Τζένιφερ Άνιστον «δεν ήταν ωραία»

O ηθοποιός περιέγραψε την αμήχανη γνωριμία με τη σταρ

Ο Τζέιμς Μακαβόι περιέγραψε την αμήχανη γνωριμία που είχε με την Τζένιφερ Άνιστον, όταν αρκετά νεότερος και η οποία του άρεσε. 

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον παρουσιαστή Άντι Κόεν, δήλωσε ότι αν και η συνάντηση με την Άνιστον δεν πήγε καλά δεν ήταν «επειδή δεν ήταν εκείνη καλή».

Αναλυτικά, περιέγραψε: «Ήμουν σε ένα πάρτι όταν ήμουν πολύ νέος, ήμουν περίπου 22 ετών στο Λος Άντζελες, και γνώρισα τη Λούσι Λιου», η οποία όπως είπε, τον οδήγησε στη συνέχεια στην παρέα της που έτυχε να περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη σταρ.

Δείτε το βίντεο

«Στάθηκα ακριβώς δίπλα στην Τζένιφερ Άνιστον», θυμήθηκε ο Μακαβόι. «Και ακριβώς τη στιγμή που η Λιου έλεγε: "Παιδιά, να σας συστήσω τον καινούργιο μου φίλο, τον Τζέιμς"», ένας τύπος με τον οποίο η Λίου πήγαινε μαζί στο λύκειο την τράβηξε στην άκρη. «Εκείνη έφυγε και εγώ έμεινα να στέκομαι με όλους αυτούς τους ανθρώπους και να λέω: "Γεια σας, τι γίνεται, είμαι νέος στην πόλη"». 

Ο Μακαβόι έκανε τα πράγματα ακόμα πιο αμήχανα, γυρνώντας προς την Άνιστον και λέγοντας: «Ώστε είσαι η Τζένιφερ Άνιστον και παίζεις στα "Φιλαράκια"».

Ο 45χρονος πλέον ηθοποιός παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη στιγμή υπήρξε αρκετά αμήχανη και για τους δύο, όμως υπογράμμισε πως η Άνιστον ήταν «υπέροχη».


Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Γκλέτσο, υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται και ο Παπανώτας

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στην Ελβετία - Η Κριστίνα ήθελε να εγκαταλείψει τον άνδρα της αλλά δεν πρόλαβε πριν τη δολοφονήσει


Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr