Σταμάτης Γονίδης: Ο Χριστός δεν είπε ποτέ ψέματα, κάθε βράδυ κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες

Σταμάτης Γονίδης: Ο Χριστός δεν είπε ποτέ ψέματα, κάθε βράδυ κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες

«Άργησα να τον γνωρίσω, αλλά ήταν η κατάλληλη στιγμή» είπε για τον Χριστό και τη βαθιά του θρησκευτική πίστη

stamatis-gonidis
Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για τη σύζυγό του, την πίστη του στον Θεό και το βιβλίο που έγραψε, με τίτλο «Ιπτάμενος Λαγός».

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Summer's Cool» κι αρχικά, δήλωσε για τη γυναίκα του: «Η σύζυγός μου έχει γερό στομάχι».

Στη συνέχεια, εξήγησε τον ρόλο που έπαιξε εκείνη στο να αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

«Είμαι ένας άνθρωπος που μέχρι να εξελιχθώ και να γίνω πιο πνευματικός, πιο ταπεινός, πιο προσιτός, έπαιξε ρόλο. Δεν εμπιστευόμουν τους ανθρώπους, ήμουν δύσπιστος από σχέσεις, από συνεργασίες, από διάφορα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4560ho8tedd)
Κλείσιμο

Όσο για τη δημοσιότητα, είπε: «Η γυναίκα μου αποφεύγει να βγαίνει στα μίντια, την ενδιαφέρει η οικογένειά της και να είναι καλά. Είναι όμορφη, αλλά πάνω απ' όλα είναι ωραία. Όταν ο άλλος σου δείχνει αγάπη κι αυτός που σε αγαπάει, σε συγχωρεί και κάνει υπομονή, λίγο φιλότιμο να έχεις, δεν μπορείς να τον πληγώσεις. Μεγαλώνοντας τα σκέφτεσαι λίγο πιο σωστά».

Ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε επίσης, στα σχόλια που ακούει για την πορεία του στο τραγούδι. «Για μένα λένε "πού είναι η καλή φωνή;", αλλά ο κόσμος δεν ακούει τη φωνή, αλλά την ψυχή μου. Όταν κλαίει η ψυχή, ο άλλος το νιώθει», τόνισε.

Για το βιβλίο που έγραψε, δήλωσε: «Τον "Ιπτάμενο Λαγό" τον έγραψα σε ένα βράδυ. Ο καλλιτέχνης πρέπει να αγαπάει και να συγχωρεί διπλά. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι αυτά που έχεις πάρει είναι δώρα από τον Θεό και τον κόσμο. Οφείλεις να είσαι πιο πνευματικός και να λες την αλήθεια. Γιατί ο Χριστός δεν είπε ποτέ ψέματα. Άργησα να τον γνωρίσω, αλλά ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Τέλος, πρόσθεσε: «Το βράδυ όταν έχω να πάω κάπου, κοιμάμαι τρεις ώρες, αλλά μπορεί να κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες. Το κάνω κάθε βράδυ. Η μετάνοια είναι που σε σώζει, τίποτα άλλο. Όλες οι αμαρτίες, μετανοείς και ο Θεός σε δέχεται. Χρειάζομαι κι άλλη πίστη. Πάντα ήμουν δύσπιστος και για να πιστέψω πρέπει να πάρω σημάδια. Και στο μπάνιο που έπεσα ήταν για να ξυπνήσω».


Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Γκλέτσο, υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται και ο Παπανώτας

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στην Ελβετία - Η Κριστίνα ήθελε να εγκαταλείψει τον άνδρα της αλλά δεν πρόλαβε πριν τη δολοφονήσει


Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης