Happy πρωινά με Super διάθεση από αύριο στον Alpha!

Happy πρωινά με Super διάθεση από αύριο στον Alpha!

Από αύριο, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ξυπνάμε ξανά με χαμόγελο και happy διάθεση, καθώς ξεκινάει το «Happy Day» και η «Super Κατερίνα».

HDSK

Το αγαπημένο μας πρωινό ξύπνημα εδώ και 11 σεζόν, επιστρέφει δυναμικά αύριο με την πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης. Καθημερινά, στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας καλημερίζει ξανά, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, δίνοντας το έναυσμα για μία χαρούμενη και λαμπερή ημέρα.
Στο πλευρό της Σταματίνας, θα βρίσκεται η γνώριμη παρέα φίλων που μας κρατά ευχάριστη συντροφιά τα πρωινά όλα αυτά τα χρόνια. Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος σταθερά θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας. Μαζί τους, ο Γιώργος Σατσίδης θα μας μεταφέρει όλα τα hot lifestyle news από το Hollywood κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα ανακαλύπτει και θα μας παρουσιάζει τα viral κι αστεία video του διαδικτύου. Η Όλγα Λαφαζάνη, η Χριστιάνα Κοχλατζή και η Βιβή Μπουγιούρα θα μας φέρνουν πιο κοντά σε πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις. Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή κάνει η Ευαγγελία Συριοπούλου, λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά μητέρα.

Αμέσως μετά, στις 10:00, η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha, με ανανεωμένη διάθεση και την πιο super ομάδα! Η «Super Κατερίνα» θα μας καλημερίζει καθημερινά στις 10:00 κάνοντας τα πρωινά μας ακόμα πιο όμορφα, με όλες τις πληροφορίες για το ξεκίνημα της μέρας, αλλά και τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν. Στην παρέα της Κατερίνας, θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς και οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος, που θα παρουσιάζουν και θα αποκαλύπτουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, στο πιο infotainment πρωινό! Ζωντανές συνδέσεις στα σημεία των γεγονότων, αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και πλούσιο παρασκήνιο, από την πιο δυνατή κι έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα. Προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, σε εκ βαθέων εξομολογήσεις, αποκαλύπτοντας μια άλλη πτυχή του εαυτού τους. Και αυτή τη χρονιά, στην κουζίνα της Super Κατερίνα, ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει τις πιο νόστιμες συνταγές!
Η Κατερίνα στην πρώτη της εκπομπή για την φετινή σεζόν θα υποδεχθεί στο πλατό τον Δημήτρη Λάλο, πρωταγωνιστή της νέας σύγχρονης δραματικής σειράς του Alpha «Ο Τιμωρός». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης