Survivor: Οι TikTokers που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο

Στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης συμμετέχουν τρεις παίκτες με πολύ «δυνατή» παρουσία στα social media

Ο νέος κύκλος του Survivor κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, με τους 18 παίκτες να βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Σε αυτή τη σεζόν το τηλεοπτικό κοινό θα γνωρίσει νέα πρόσωπα που δεν έχουν βρεθεί ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, κάποια ίσως είναι γνωστά στους τηλεθεατές, λόγω της σχέσης τους με τα social media.

Aνάμεσα στους παίκτες που θα συμμετέχουν είναι ο Ορφέας Γενκιανίδης, ο οποίος μετρά πάνω από 92.000 followers στο TikTok, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα ή αλλιώς γνωστή και ως «Katy Supergirl» με πάνω από 300.000 ακολούθους και ο Απόστολος Μιχαήλ με 25.000 άτομα να ακολουθούν τον λογαριασμό του.

Και οι τρεις τους έχουν πολύ «δυνατές» παρουσίες στα social media, απαριθμώντας χιλιάδες followers που διασκεδάζουν με τα βίντεό τους. 

Ορφέας Γενκιανίδης
Ηλικία: 24 ετών
Πόλη: Αθήνα
Ιδιότητα: Γυμναστής / Content Creator.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα μαζί με την μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδερφό του. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Είναι γυμναστής, παράλληλα όμως ασχολείται και με το TikTok. Του αρέσει πολύ το τρέξιμο και τα Extreme Sports όπως το Kite και το Snowboard. Έχει μάθει από τη μητέρα του πως δε γίνεται να κερδίζει μόνο αυτός!
I am a Survivor: Έρχεται στο Survivor για να το ζήσει και μέσα από τη συμμετοχή του να τον μάθει ο κόσμος, κάτι που θα τον βοηθήσει επαγγελματικά.

Δείτε βίντεό του





Εκατερίνα Λιντβίνοβα
Ηλικία: 26 ετών
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Ιδιότητα: Tik Toker/ ηθοποιός
Κατάγεται από τη Μόσχα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και με το ice skating. Ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 18 ετών για να σπουδάσει Θεατρική Τέχνη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, έχει πτυχίο Αισθητικής αλλά και μαύρη ζώνη στο καράτε. Ο έρωτας και η πρόταση γάμου που δέχτηκε την οδήγησαν στην απόφαση να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Λατρεύει τη γάτα της, τη Μίσκα.
I am a Survivor: Στο Survivor έρχεται για να μάθει πώς είναι να κοιμάται κανείς στη ζούγκλα και γιατί θέλει να… χάσει κιλά.

Δείτε βίντεό της

Απόστολος Μιχαήλ
Ηλικία: 30 ετών
Πόλη: Λεμεσός /Κύπρος
Ιδιότητα: Content Creator
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Λεμεσό της Κύπρου. Σπούδασε Επιστήμη του Αθλητισμού, ασχολήθηκε με το Crossfit, το Bodybuilding και είναι εξαιρετικός κολυμβητής. Στην πορεία ανακάλυψε το πάθος του για τη σάτιρα και την κωμωδία και τον κέρδισε το TikTok. Απολαμβάνει να δημιουργεί χιουμοριστικά videos, να σχολιάζει και να σατιρίζει οτιδήποτε τον εμπνέει και του φαίνεται αστείο. Οι φίλοι του τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό και ο ίδιος θέλει να το εξελίξει και να φτάσει στην κορυφή.
I am a Survivor: Η συμμετοχή στο Survivor ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του και έρχεται γιατί θέλει να ξεχωρίσει και να δείξει στον κόσμο τις δυνατότητές του.

Δείτε βίντεό του



Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος - Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ελβετία: Ο επιχειρηματίας πολτοποίησε τη σύζυγό του βλέποντας από το κινητό του βίντεο στο YouTube

Γιάννης Παπαστεφανάκης - Συγκινεί ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση: Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr