Κατερίνα Λάσπα για την απώλεια του πατέρα της: Δεν υπάρχει οδηγός, μου πήρε χρόνο

Κατερίνα Λάσπα για την απώλεια του πατέρα της: Δεν υπάρχει οδηγός, μου πήρε χρόνο

Με τον μπαμπά μου συναντούσα περισσότερο την αντρική μου πλευρά, δεν είμαι και πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας, πρόσθεσε

katerina-laspa
Η Κατερίνα Λάσπα μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και το πώς κατάφερε να τη διαχειριστεί.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, ανέφερε αρχικά πως της πήρε πολύ χρόνο να συνειδητοποιήσει τον θάνατό του.

«Δεν υπάρχει οδηγός, μου πήρε χρόνο. Ήταν σαν να μου έκανε ένα επιπλέον δώρο, γιατί λένε ότι οι άνθρωποι που "φεύγουν" και που σε αγαπούν πολύ, σου φέρνουν δώρα. Τον ευχαριστώ για όλα. Σαν να μου έδωσε εντολή να με ξεκουράσω, να μου φερθώ λίγο καλύτερα. Δεν είναι τυχαίο που έχω να γυμναστώ τουλάχιστον δυόμιση χρόνια. Αν έβρισκα ελεύθερο χρόνο δεν ήθελα να πιεστώ για τίποτα. Άρχισα να φροντίζω καλύτερα την υγεία μου, τον εαυτό μου. Βέβαια, με συγχώρεσε το κορμί μου αυτά τα χρόνια. Τώρα όμως, θα ξεκινήσω πάλι δυναμικά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν είχε μεγαλύτερο δέσιμο με τον πατέρα της, σε σχέση με τη μητέρα της, όμως μαζί του γνώριζε την αντρική της πλευρά.

«Και με τους δύο μου γονείς ήμουν δεμένη. Απλά με τον μπαμπά μου συναντούσα περισσότερο την αντρική μου πλευρά. Δεν είμαι και πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας, εννοώ με την κλασική έννοια της θηλυκότητας. Επιπλέον, είναι σαν να εμφανίζεται πάντα μπροστά μου σε ό,τι δύσκολο και ό,τι θεωρώ πως με ενοχλεί, βάσει αρχών και κόκκινων γραμμών αξιοπρέπειας, ηθικής και αντιμετώπισης των καταστάσεων που συναντώ», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που πήρε από εκείνον. «Το ότι "εγώ σε έκανα για να περπατάς δυνατή και μόνη". Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Μόνο εσύ ξέρεις πάντα να προφυλάσσεις τον εαυτό σου και να τραβάς τον δρόμο σου. Με την έννοια ότι πρέπει να έχεις την ευθύνη του εαυτού σου και ότι καταβάθος πάντα ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Και δεν μιλάω για τη μοναξιά στη ζωή, ούτε για τη συντροφικότητα», τόνισε.

Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος - Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ελβετία: Ο επιχειρηματίας πολτοποίησε τη σύζυγό του βλέποντας από το κινητό του βίντεο στο YouTube

Γιάννης Παπαστεφανάκης - Συγκινεί ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση: Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης