Άνθιμος Ανανιάδης: Έχω σχέση και είμαι καλά, αυτός ο έρωτας είναι ο πιο ξεχωριστός που έζησα ποτέ

Δεν νομίζω ότι ξέρεις τι είναι έρωτας μέχρι να τον ζήσεις ξανά, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε για τον Κώστα Βουτσά και εξέφρασε την αγάπη που τρέφει για εκείνον.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις μνήμες που έχει κρατήσει από τον ηθοποιό, το πώς αντιμετώπισε την απώλειά του, ενώ μίλησε επίσης για την προσωπική του ζωή.

Για τον Κώστα Βουτσά δήλωσε αρχικά: «Του οφείλω αυτό που είμαι σήμερα. Κάποτε του είχα πει "θέλω να γίνω σκηνοθέτης και ηθοποιός. Να ζήσω τη ζωή που έχεις ζήσει κι εσύ". Αλλά όπως λένε, η ζωή συχνά δείχνει το επόμενο κεφάλαιο με έναν πολύ βαρύ τρόπο. Ο Κώστας ήταν ο κολλητός μου σε όλα. Ήμασταν ανοιχτοί στα πάντα. Όταν πέθανε μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Μετά την απώλειά του, δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά. Ευτυχώς είχα την ταινία, που λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά. Μπόρεσα να ζήσω καλύτερα, κάνοντας αυτό το οποίο μου έμαθε εκείνος. Να βγάλω από μέσα μου όσα ένιωθα, με ό,τι πόνο. Αυτή η ταινία είναι παραπάνω από καρδιάς για τον Κώστα. Είναι εμπνευσμένη από τα δικά μας βιώματα. Θυμάμαι που ήμουν στην Αμερική, μιλούσαμε στο τηλέφωνο και του το έλεγα συχνά "είσαι ο Παπαφλέσσας". Και μου απαντούσε εκείνος "κι εσύ ο Καποδίστριας". Πάντα κάναμε αυτό το παιχνίδι μεταξύ μας. Μέναμε κάποτε και στην οδό Φιλικής Εταιρείας στη Γλυφάδα, μην ξεχνάς».

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς διαχειρίζεται τις απώλειες. «Κάνοντας ταινίες ή γράφοντας. Η απώλεια και ο πόνος, εμένα τουλάχιστον μου ξυπνάνε εικόνες και στιγμές που έχω ζήσει με αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι τυχερός που είμαι καλλιτέχνης, γιατί μπορώ να μετουσιώσω αυτές τις εικόνες σε κάτι άλλο. Πάλι θα πω ένα "ευχαριστώ" στον Κώστα, που με συνέδεσε με αυτό τον κόσμο, αλλά και στη μαμά μου και στη γιαγιά μου, που με έκαναν άνθρωπο κυριολεκτικά και στη Ζουζού, που με έκανε πιο ευαίσθητο. Είναι περίεργο, όσο μεγαλώνεις, ενώ ψάχνεις να βρεις πώς θα γίνεις υπεράνθρωπος, εντέλει το πιο σωστό είναι να γίνεις πιο απλός άνθρωπος. Κι αυτό το καταλαβαίνεις μέσα από την αγάπη και δυστυχώς μέσα από τον χαμό. Όταν χάνεις κάτι, καταλαβαίνεις την αγάπη που είχες. Μεγαλώνεις, ωριμάζεις και αν το καταλάβεις αυτό μπορεί να γίνεις και λίγο καλύτερος άνθρωπος», ανέφερε.

Όσο για την προσωπική του ζωή, τις σχέσεις του και αν έχει μετανιώσει κάποια από αυτές, είπε: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Εκτιμώ όλες τις στιγμές που είχα με τις πρώην συντρόφους μου. Δεν θα κρατήσω μόνο τις καλύτερες στιγμές, αλλά όλες, γιατί κάτι μου έχουν δώσει. Αυτό είναι η ζωή».

Για το κομμάτι του έρωτα και αν νιώθει πλήρης από αυτό το συναίσθημα, ο Άνθιμος Ανανιάδης δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι ξέρεις τι είναι έρωτας μέχρι να τον ζήσεις ξανά. Καθετί που έχω ζήσει ήταν διαφορετικό. Πάντως, μιλώντας για το παρόν, έχω σχέση και είμαι καλά. Ο έρωτάς μου τώρα είναι ο πιο ξεχωριστός που έζησα ποτέ. Και είναι αλήθεια».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ωραιοπάθεια και αποκάλυψε αν έχει νιώσει ποτέ έτσι. «Κοίταξε, για να κάνεις αυτή τη δουλειά σίγουρα υπάρχουν στιγμές που θα γίνεις νάρκισσος. Επειδή μεγαλώνοντας συνάντησα ανθρώπους που ήταν πολύ ωραιοπαθείς, τους έβλεπα μέσα στον επαγγελματικό χώρο του Κώστα, κατέληξα ότι υπάρχουν επίπεδα ωραιοπάθειας. Σίγουρα δεν ήθελα ποτέ να φτάσω στο πολύ ακραίο. Κρατάω σε απόσταση την ωραιοπάθεια», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος - Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ελβετία: Ο επιχειρηματίας πολτοποίησε τη σύζυγό του βλέποντας από το κινητό του βίντεο στο YouTube

Γιάννης Παπαστεφανάκης - Συγκινεί ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση: Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr