Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς είναι να είσαι παντρεμένος μαζί της; - Ο σύζυγος Νο1 αποκαλύπτει…

Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς είναι να είσαι παντρεμένος μαζί της; - Ο σύζυγος Νο1 αποκαλύπτει…

Ο Ojani Noa παντρεύτηκε τη λατίνα σταρ το 1997 και είναι ο μόνος από τους τέσσερις συζύγους της που την γνώρισε και την αγάπησε πριν γίνει παγκόσμιο είδωλο

Ojani-Noa-Jennifer-Lopez
Με αφορμή το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ο πρώτος σύζυγος της τραγουδίστριας αποκαλύπτει πώς ήταν η έγγαμη ζωή στο πλευρό της. Ο Ojani Noa παραχώρησε συνέντευξη στη dailymail και μίλησε για τη γνωριμία τους, τη σχέση τους αλλά και το πώς φτάσανε στον γάμο πριν η Λόπεζ γίνει μεγάλη και τρανή. Το πάθος αλλά και οι έντονοι τσακωμοί ήταν όπως είπε το κερασάκι στη σχέση τους.

Μετά από έναν άγριο καβγά η Τζένιφερ «βράζει» στην κρεβατοκάμαρα τους στο σπίτι που έμεναν στην Καλιφόρνια. Λίγα λεπτά αργότερα, όπως αφηγείται Noa τον παρακαλεί να ανέβει πάνω. Η συνέχεια όπως λέει ήταν μια από τις πιο παθιασμένες στιγμές που έζησαν στον γάμο τους.

«Ήταν τόσο υπέροχα, αλλά ταυτόχρονα και τόσο λυπηρά, επειδή γνωρίζαμε κατά κάποιο τρόπο ότι όλο αυτό θα τελείωνε», είπε χαρακτηριστικά.
Ojani-Noa-Jennifer-Lopez

Ο πρώτος σύζυγος πριν γίνει διάσημη
Κλείσιμο
Ο Ojani Noa παντρεύτηκε την Jennifer Lopez το 1997 και είναι ο μόνος από τους τέσσερις συζύγους της που την γνώρισε και την αγάπησε πριν γίνει παγκόσμιο είδωλο.

Θα μπορούσε κανείς άνετα να φανταστεί παρόμοιες έντονες σκηνές και στον πρόσφατο γάμο της Λόπεζ με τον Άφλεκ. Η τραγουδίστρια όπως είναι γνωστό κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο μήνα, δύο χρόνια αφότου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια πολύκροτη δεύτερη προσπάθεια στον έρωτα, αφού ήταν αρραβωνιασμένη για δύο χρόνια μεταξύ 2002-2004.

Μετά τον Noa η Λόπεζ προσπάθησε να βρει την αγάπη ακόμα τρεις φορές ενώνοντας τη ζωή της με τον χορευτή Cris Judd, τον τραγουδιστή Marc Anthony και τελευταίο τον Άφλεκ.



Ο Ojani - o μόνος από τους τέσσερις συζύγους της που την γνώρισε και την αγάπησε πριν γίνει διάσημη- γνωρίζει καλά την περίπλοκη πραγματικότητα του να είσαι παντρεμένος με την Jennifer Lopez και διαζευγμένος από αυτήν.

«Ήμουν ο πρώτος, ο πρωτοπόρος. Ήμουν εκεί στην αρχή της καριέρας της και την υποστήριζα, αντιμετωπίζοντας τα άγχη και τις ανασφάλειές της. Ήμουν ένας πολύ καλός σύζυγος γιατί πιστεύω στο γάμο. Όταν χωρίσαμε, μου ράγισε η καρδιά. Αισθάνομαι ότι όταν πήρε αυτό που ήθελε, δεν με χρειαζόταν πλέον», είπε μάλλον πικραμένος ο Noa.

Παντρεύτηκαν το 1997, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, αλλά χώρισαν μόλις 11 μήνες αργότερα. «Σπατάλησα πολύ χρόνο και προσπάθεια για να την αγαπήσω. Αλλά όταν είσαι με κάποιον, πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του και να μην σκέφτεσαι ότι είσαι διαρκώς μπροστά από μια κάμερα».

Σήμερα, 49 ετών και personal trainer και ηθοποιός-παραγωγός με έδρα το Μαϊάμι, ο Ojani έφτασε στις ΗΠΑ παράνομα σε ηλικία 15 ετών, αφού έκανε το επικίνδυνο ταξίδι 90 μιλίων από την Κούβα στη Φλόριντα με έξι φίλους του με μια φουσκωτή σχεδία.

Δουλεύοντας σκληρά για να φτιάξει τη ζωή του - πλένοντας αυτοκίνητα στους δρόμους του Μαϊάμι και στη συνέχεια πιάτα στο εστιατόριο της τραγουδίστριας Gloria Estefan, Larios On The Beach - ο 22χρονος είχε γίνει σερβιτόρος εκεί όταν μπήκε η Jennifer, τότε 27 ετών. Ο Ojani, είναι ανύπαντρος και δεν έχει ξαναπαντρευτεί ποτέ.

Λέει ότι δεν είχε ιδέα ποια ήταν, αλλά θυμάται να σκέφτεται ότι «ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ. Είχε επίσης ένα απίστευτο σώμα. Ακόμα το έχει». Η Τζένιφερ επέστρεψε την επόμενη μέρα και η βοηθός της ζήτησε να σερβίρει ο Ojani το τραπέζι τους.

«Μίλησα με την Τζένιφερ λίγο περισσότερο. Δεν μιλούσα ισπανικά και τα αγγλικά μου δεν ήταν τόσο καλά εκείνη την εποχή, αλλά μιλούσαμε και γελούσαμε μαζί». Ήταν το 1996 και η Τζένιφερ βρισκόταν στην πόλη για τα γυρίσματα του Blood and Wine με τον Τζακ Νίκολσον και τον Μάικλ Κέιν. Μετά το πάρτι για το κλείσιμο της ταινίας εκείνο το βράδυ, η βοηθός της κάλεσε την Ojani σε ένα κοντινό κλαμπ μετά από αίτημα της Τζένιφερ. Χόρεψαν και μετά φιλήθηκαν. Ήταν, όπως είπε, «σαν να γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον από πάντα». Η J-Lo επέστρεψε στο Λος Άντζελες την επόμενη μέρα και για εβδομάδες μιλούσαν για ώρες στο τηλέφωνο. «Οι λογαριασμοί του τηλεφώνου μου ήταν τρελοί», λέει γελώντας για να συνεχίσει: «Αλλά γνωριστήκαμε καλύτερα μεταξύ μας».

Εβδομάδες αργότερα η Τζένιφερ τον κάλεσε να τη συνοδεύσει στην πρεμιέρα. Εκείνος νοίκιασε ένα κοστούμι, περπάτησε στο κόκκινο χαλί, νιώθοντας πόνους πανικού καθώς οι κάμερες έβγαζαν φλας και οι θαυμαστές ούρλιαζαν.

Θυμάται ότι η Τζένιφερ τον σύστησε στον Μάικλ Κέιν, ο οποίος του είπε: «Μην ανησυχείς, θα το συνηθίσεις».

«Είχα έρθει σε αυτή τη χώρα με μια σχεδία», λέει ο Ojani. «Ήταν σοκαριστικό».

Μετά την εκδήλωση το ζευγάρι επέστρεψε στο ξενοδοχείο της, όπου, όπως λέει ο Ojani, έκαναν για πρώτη φορά «τέλειο» έρωτα.

Στη συνέχεια λέει αναρωτήθηκε τι είδε μια γυναίκα σαν εκείνη σε έναν σερβιτόρο από την Κούβα.

«Την ρώτησα:«Γιατί εμένα; Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος». Και μου είπε: «Το ξέρω, αλλά είδα κάτι ιδιαίτερο σε σένα που δεν είδα στους άλλους που δούλευα μαζί τους. Έτσι, σκέφτηκα, λοιπόν, ότι είμαι ο τυχερός».

Ενώ το τελευταίο ειδύλλιο του Μπεν και της Τζένιφερ ήταν γεμάτο από το κυνηγητό των παπαράτσι, η σχέση της με τον Ojani ήταν αρκετά χαμηλών τόνων.

«Είχα μετακομίσει στο διαμέρισμα της Τζένιφερ και δούλευα για μια εταιρεία παροχής βιοτεχνικών υπηρεσιών (παροχή φαγητού σε ηθοποιούς και συνεργείο στα κινηματογραφικά πλατό). Αν έκανε γυρίσματα, πήγαινα στη δουλειά και μετά πήγαινα μαζί της στο πλατό. Τα Σαββατοκύριακα, πηγαίναμε για ψώνια, σινεμά ή για φαγητό σε μικρά εστιατόρια. Όσα χρήματα είχα, τα πλήρωνα - και οι δύο τα πληρώναμε. Με σύστηνε σε φίλους. Ποτέ δεν ένιωσα παρείσακτος. Ήμασταν απλά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Αρχίσαμε να μιλάμε για γάμο μέσα σε λίγους μήνες από τότε που βγαίναμε σοβαρά και της ζήτησα να με παντρευτεί περίπου ενάμιση χρόνο μετά τη γνωριμία μας. Η Τζένιφερ βρισκόταν στα πρόθυρα της παγκόσμιας φήμης, αφού πήρε τον ομώνυμο ρόλο στη Selena - μια βιογραφική ταινία για μια λατίνα τραγουδίστρια που πυροβολήθηκε από έναν εμμονικό θαυμαστή της. Σε ένα πάρτι για την ταινία, ο Ojani της έκανε πρόταση γάμου, γονατίζοντας μπροστά στους ηθοποιούς και το συνεργείο. Ήταν σοκαριστικό».

Το δαχτυλίδι αρραβώνων κόστισε 15.000 δολάρια, σίγουρα φθηνότερο από το πράσινο διαμάντι του Μπεν αξίας 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ο Ojani λέει: «Ήταν ακόμα πολλά χρήματα τότε».

«Ήμασταν στην Αριζόνα επειδή έκανε γυρίσματα. Όταν είχαμε ρεπό τα Σαββατοκύριακα, πετούσαμε μέχρι το Μαϊάμι για να δούμε τον διοργανωτή του γάμου. Είχαμε ερωτευτεί πολύ γρήγορα, αλλά όλα ήταν πολύ ήρεμα». Ο γάμος τους έγινε στην αυλή ενός φίλου στο Μαϊάμι.

Μετά το γάμο έκαναν ένα ταξίδι στο Κι Γουέστ της Φλόριντα - πολύ διαφορετικό από τα πλούσια γαμήλια ταξίδια της στο Παρίσι και την Ιταλία με τον Μπεν.

«Επισκεφτήκαμε μουσεία, κάναμε βόλτα με βάρκα. Ο μήνας του μέλιτος ήταν αγνός, ταπεινός, απλός. Καμία σχέση με τον τελευταίο της».

Καθώς ο Ojani και η Jennifer εγκαταστάθηκαν στον έγγαμο βίο στο Λος Άντζελες, ήταν, όπως λέει, μια ευτυχισμένη περίοδος.

«Δουλεύαμε, γυρίζαμε σπίτι και μαγειρεύαμε μαζί δείπνο - ρύζι, φασόλια και κοτόπουλο, απλό λατινικό φαγητό». Δυστυχώς, σύντομα άρχισε να διαλύεται όπως άλλωστε και ο γάμος της με τον Άφλεκ.

Οι ανασφάλειες της Τζένιφερ
«Όταν ήμασταν μαζί, ντυνόταν απλά με ρούχα γυμναστικής και ένα μπλουζάκι και πίστευα επίσης ότι φαινόταν πολύ φυσική και όμορφη», λέει. Σε μια σκηνή, η Τζένιφερ δοκιμάζει φορέματα και ρωτάει τον Μπεν αν φαίνεται χοντρή. «Και ναι, ήταν ακριβώς το ίδιο και με μένα», λέει ο Ojani.

«Όταν πηγαίναμε για ψώνια ή ερχόταν κόσμος με φορέματα για μια ειδική περίσταση, τα δοκίμαζε και ρωτούσε: «Φαίνομαι χοντρή;» και εγώ έλεγα:«Φυσικά και δεν φαίνεσαι χοντρή, είσαι καταπληκτική». Φαίνεσαι πολύ ωραία - έλα τώρα! Έτσι μπορούσα να καταλάβω τον Ben. Προσπαθούσαμε και οι δύο να τονώσουμε λίγο την αυτοπεποίθησή της».

«Τότε που έκανε το Selena ήταν μια δύσκολη ταινία για εκείνη, επειδή υπήρχε μεγάλη πίεση», λέει. «Πάθαινε κρίσεις άγχους, γινόταν ανασφαλής και έκλαιγε. Της έλεγα ότι έκανε καταπληκτική δουλειά. Της κρατούσα το χέρι και της έλεγα: «Μπορείς να τα καταφέρεις, κανένα πρόβλημα».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ojani, η ζωή με μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου ήταν ένας συναισθηματικός κολοσσός: «Δεν αποτελεί έκπληξη όταν η σταρ παραδέχεται ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της είναι να την αγαπούν. Αλλά είχε τέσσερις καλούς συζύγους και την έχουν αγαπήσει και στο παρελθόν», λέει, «οπότε δεν ξέρω πόση αγάπη χρειάζεται ή πόση αγάπη αναζητά ακόμα».

Τα μαύρα σύννεφα στον γάμο τους ξεκίνησαν μετά την επιτυχία της Selena. Ενώ πριν, ενοχλούνταν όπως και εκείνος από τους φωτογράφους, η στάση της άλλαξε.

«Ένιωσα ότι απολάμβανε πραγματικά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης». Της έλεγα: «Πρέπει να έχεις προσωπική ζωή. Δεν μπορείς να είσαι αληθινός σε μια σχέση αν σε φωτογραφίζουν συνέχεια». Ο Ojani βλέπει μια παρόμοια απογοήτευση στον Ben, ο οποίος συχνά φωτογραφιζόταν και έμοιαζε να μην το θέλει.

«Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να το κάνει αυτό», λέει ο Ojani. Για τον Ojani, ξύπνησαν αναμνήσεις. «Μπορώ να σας πω από τη δική μου εμπειρία, ότι είχαμε διαφωνίες στο αυτοκίνητο και μετά από 20 λεπτά έπρεπε να καθίσουμε και να προσποιηθούμε ότι όλα ήταν καλά. Αλλά δεν μπορείς να προσποιείσαι τόσο πολύ», λέει.

«Όταν περνούσαμε την κόλαση και βγαίναμε ως ζευγάρι, είχα κι εγώ κακή διάθεση. Γιατί ήξερα ότι μέσα μου δεν ήμασταν καλά. Μισούσα να πηγαίνω στο κόκκινο χαλί. Προσπαθούσε να με πείσει να έρθω και εγώ έλεγα: «Με τίποτα. Δεν πρόκειται να προσποιηθώ».

Εκείνος έδωσε το τέλος στον γάμο τους
Ο Ojani λέει ότι ήταν εκείνος που έδωσε τέλος στο γάμο τους και λίγες μέρες αργότερα λέει ότι έλαβε τα χαρτιά του διαζυγίου. Φέρεται να έλαβε διακανονισμό 50.000 δολαρίων μετά τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 1998.

«Ποτέ δεν κοίταξα άλλη γυναίκα όταν ήμουν με την Τζένιφερ», λέει ο Ojani, «αλλά ένιωθα ότι με έβλεπαν ως τον κακό. Οι άνθρωποί της ήθελαν να την κάνουν να φαίνεται καλή εξαιτίας όλων όσων έβγαιναν - η ταινία, το άλμπουμ, και δεν ήθελαν κακή δημοσιότητα. Το έκαναν να ακούγεται σαν να μην ήθελα να είμαι μαζί της, ενώ ήταν το αντίθετο».

Η πτώση του γάμου του έχει κάποια ομοιότητες με εκείνη του Μπεν, καθώς φίλοι της Λόπεζ τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν χαρακτηρίσει δημόσια τον ηθοποιό, «εγωιστή, κακότροπο, αδύνατο να τον ευχαριστήσεις τις περισσότερες φορές και αρνητικό». Ο Ojani, ωστόσο, επαινεί τον Ben, λέγοντας: «Τον έχω γνωρίσει και είναι καταπληκτικός τύπος. Παρόλο που και οι δύο βρίσκονται στο προσκήνιο, μπορείς να πεις ότι είναι ένας πραγματικά ιδιωτικός άνθρωπος».

Από την άλλη πλευρά, επισημαίνει για την πρώην σύζυγό του, «πρέπει να της αρέσει το φως της δημοσιότητας για να παραμείνει σε αυτό».

Ωστόσο, ο Ojani δεν κρατάει κακία στην πρώην σύζυγό του. «Δεν υπάρχουν καθόλου άσχημα αισθήματα. Θα ήμουν πάντα φίλος της. Συμπάσχω και με τους δύο γιατί το διαζύγιο είναι δύσκολο».

Αν συναντηθούν ποτέ και ο έρωτας χτυπήσει ξανά, θα γίνει ο σύζυγος νούμερο πέντε; «Με τίποτα!» γελάει.

Η συμβουλή του για τη Jennifer, όμως, είναι ειλικρινής.

«Μείνετε ελεύθεροι για λίγο καιρό, πάρτε 12 μήνες άδεια», λέει. «Αν γνωρίσει κάποιον νέο, ίσως να το κρατήσει μυστικό και να μην παντρευτεί ξανά. Έχει μια καταπληκτική καριέρα και είναι μια σκληρά εργαζόμενη, όμορφη γυναίκα, αλλά όταν είσαι με κάποιον, πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του και να μην σκέφτεσαι ότι είσαι στην κάμερα».

Και προσθέτει: «Θα έλεγα απλώς στην Τζεν: πρέπει να είσαι ο εαυτός σου για να μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο 46χρονος που παρέσυρε γονείς και παιδί στη Θέρμη είχε χτυπήσει και μία 79χρονη με το αυτοκίνητό του το 2020


Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τα ποσοστά για Ανδρουλάκη - Δούκα και η δυναμική Διαμαντοπούλου Γερουλάνου


Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει πώς την εντυπωσίασε ο σύζυγός της στο πρώτο τους ραντεβού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης