Άνθιμος Ανανιάδης: Ερωτευμένος με Ελληνοϊταλίδα - Δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά, λέει

Άνθιμος Ανανιάδης: Ερωτευμένος με Ελληνοϊταλίδα - Δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά, λέει

Η σύντροφός του λέγεται Κατερίνα και γνωρίστηκαν όπως λέει, στο αεροδρόμιο

anthimos-ananiadis__1_
Ο Άνθιμος Ανανιάδης έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος, ενώ βρίσκεται σε σχέση εδώ και έξι μήνες με μία Ελληνοϊταλίδα με το όνομα Κατερίνα.

«Είμαστε μαζί έξι μήνες. Τη λένε Κατερίνα, είναι Ελληνοϊταλίδα. Γνωριστήκαμε στο μέρος όπου συχνάζω περισσότερο τον τελευταίο καιρό, στο αεροδρόμιο. Στο Ελ. Βενιζέλος, για την ακρίβεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επαγγελματικά, δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά. Αλλά δεν θα σου πω τίποτα άλλο για αυτή τη σχέση».

Τέλος, εξήγησε πως του αρέσει να κάνει αυτός το πρώτο βήμα για να προσεγγίσει μια γυναίκα. «Αν σκεφτείς ότι είμαι αυθόρμητος, ναι, θα το κάνω. Αλλά όταν βγαίνω έξω δεν είναι αυτοσκοπός μου να φλερτάρω», είπε.

Κλείσιμο
Σε άλλες δηλώσεις του για την προσωπική του ζωή, τις σχέσεις του και αν έχει μετανιώσει κάποια από αυτές, είπε: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Εκτιμώ όλες τις στιγμές που είχα με τις πρώην συντρόφους μου. Δεν θα κρατήσω μόνο τις καλύτερες στιγμές, αλλά όλες, γιατί κάτι μου έχουν δώσει. Αυτό είναι η ζωή».

Για το κομμάτι του έρωτα και αν νιώθει πλήρης από αυτό το συναίσθημα, ο Άνθιμος Ανανιάδης δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι ξέρεις τι είναι έρωτας μέχρι να τον ζήσεις ξανά. Καθετί που έχω ζήσει ήταν διαφορετικό. Πάντως, μιλώντας για το παρόν, έχω σχέση και είμαι καλά. Ο έρωτάς μου τώρα είναι ο πιο ξεχωριστός που έζησα ποτέ. Και είναι αλήθεια».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ωραιοπάθεια και αποκάλυψε αν έχει νιώσει ποτέ έτσι. «Κοίταξε, για να κάνεις αυτή τη δουλειά σίγουρα υπάρχουν στιγμές που θα γίνεις νάρκισσος. Επειδή μεγαλώνοντας συνάντησα ανθρώπους που ήταν πολύ ωραιοπαθείς, τους έβλεπα μέσα στον επαγγελματικό χώρο του Κώστα, κατέληξα ότι υπάρχουν επίπεδα ωραιοπάθειας. Σίγουρα δεν ήθελα ποτέ να φτάσω στο πολύ ακραίο. Κρατάω σε απόσταση την ωραιοπάθεια», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε στα 29 της η μπαλαρίνα Michaela DePrince - Είχε χορέψει για την Μπιγιονσέ


«Βουτιά» της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς - Πού θα βρέξει σήμερα


H ΟΥΕΦΑ απειλεί με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της την Αγγλία αν ο Στάρμερ παρέμβει στο ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης