Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έχω διώξει πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο, επειδή έπαιζαν παιχνίδια με το μυαλό μου

Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να βλάψουν την αυτοπεποίθησή σου, αν είσαι και εσύ πολύ ανοιχτός σαν εμένα, είπε

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε στους ανθρώπους που έχει βγάλει από τη ζωή της.

Η ποπ σταρ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν κι ένα στιγμιότυπο που ποζάρει τόπλες.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της μίλησε για την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, ενώ αναφέρθηκε στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή της και «έπαιξαν παιχνίδια με το μυαλό της».

Συγκεκριμένα, αναφέρει αρχικά: «Αναδημοσιεύω φωτογραφίες, αλλά μοιάζουν ίδιες με αυτές που δημοσίευσα στο τελευταίο βίντεο!!! Εικόνες μου πέρυσι που έβγαζαν νόημα και μοιάζουν με φέτος!!! Νομίζω ότι είναι καλό για τον αυτοπροσδιορισμό, την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσους ανθρώπους έχω διώξει από τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο, επειδή έπαιζαν παιχνίδια με το μυαλό μου... Ένα γλυκό, αφελές κορίτσι σαν εμένα και ένα "μπουμ" σε δύο δευτερόλεπτα... Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να βλάψουν την αυτοπεποίθησή σου αν είσαι και εσύ πολύ ανοιχτός σαν εμένα!! Μου αρέσει τα πράγματα να έχουν νόημα σε αυτόν τον τρελό κόσμο».

Δείτε τη δημοσίευση




Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε στα 29 της η μπαλαρίνα Michaela DePrince - Είχε χορέψει για την Μπιγιονσέ


«Βουτιά» της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς - Πού θα βρέξει σήμερα


H ΟΥΕΦΑ απειλεί με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της την Αγγλία αν ο Στάρμερ παρέμβει στο ποδόσφαιρο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr