Γιώργος Πατούλης: Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδελφάκι μου, είπε ο γιος του

Γιώργος Πατούλης: Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδελφάκι μου, είπε ο γιος του

Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου, όσο και με τη σύντροφό του, δήλωσε ο Αλέξανδρος Πατούλης

patouli
Ο Γιώργος Πατούλης περιμένει παιδί με τη νέα του σύντροφο, τη Νάνσυ Κοίλου.

Στο τέλος του Αυγούστου, έγινε γνωστή η είδηση ότι ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και η σύντροφός του διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους, καθώς θα υποδεχτούν το μωρό τους σε λίγο καιρό.

Ο γιος του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρος, μίλησε για τον πατέρα του και το νέο μέλος της οικογένειας, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Buongiorno».

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου, όσο και με τη σύντροφό του».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d47je68g83rl)


Η πρώτη δημόσια αναφορά του Γιώργου Πατούλη στο παιδί που θα αποκτήσει

Ο Γιώργος Πατούλης έκανε την πρώτη δημόσια αναφορά στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Νάνσυς Κοίλου την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου.

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής πήγε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Αταίριαστοι» και εκτός από τα θέματα της επικαιρότητας που συζήτησαν, οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν για το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Πριν αποδεσμεύσουν τον καλεσμένο τους, μετά τη συζήτηση που είχαν, ο Γιάννης Ντσούνος του είπε: «Να σας ευχηθούμε και με το καλό. Μάθαμε και τα ευχάριστα».

«Με το καλό και συγχαρητήρια», ευχήθηκε με τη σειρά του ο Χρήστος Κούτρας. Ο Γιώργος Πατούλης τους απάντησε: «Ό,τι προωθείται στη ζωή είναι καλό και βεβαίως, σας ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το τελευταίο λεπτό του βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d445pkht96k9)



Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Σε 11 εβδομάδες παίζονται όλα στην Κεντροαριστερά: Ποιος ζει (και) ποιος πεθαίνει σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Χειροπέδες για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιοί, €3,5 εκατ. η ζημιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης