Κατερίνα Λιόλιου: Το Διθέσιο είναι μεγάλο τραγούδι, είναι σεβαστή η αρνητική κριτική

Κατερίνα Λιόλιου: Το Διθέσιο είναι μεγάλο τραγούδι, είναι σεβαστή η αρνητική κριτική

Όπως δέχομαι τα αρνητικά σχόλια, έτσι δέχομαι και τα καλά, όπως αυτό του κύριου Κραουνάκη, συμπλήρωσε

lioliou
Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για την κριτική που δέχτηκε για την ερμηνεία του τραγουδιού «Διθέσιο» της Αλκήστιδος Πρωτοψάλτη.

Σε δηλώσεις που έκανε πριν από την εμφάνισή της στην ΔΕΘ, η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno».

Αρχικά, δήλωσε: «Από τη μία ανυπομονώ να βγω στη σκηνή, στην πόλη μου, στη Θεσσαλονίκη και να μοιραστώ τα τραγούδια μου με τον κόσμο. Από την άλλη, έχω στο μυαλό μου ότι η πρώτη και τελευταία φορά που ήμουν εδώ, ήταν στο πλευρό του Βασίλη Καρρά. Ντάξει, υπάρχει μια μεγάλη συγκίνηση, γιατί ήταν ένας άνθρωπος πολύ μεγαλόκαρδος μαζί μου, πολύ σε όλα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d47jwtcpl54p)
Κλείσιμο

Επίσης, για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε σε σχέση με τον τρόπο που ερμήνευσε το γνωστό κομμάτι της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είναι ένα μεγάλο τραγούδι. Είναι σεβαστές οι γνώμες του κόσμου και είναι σεβαστή και η αρνητική κριτική. Όπως δέχομαι τα αρνητικά σχόλια, έτσι δέχομαι και τα καλά, όπως αυτό του κύριου Κραουνάκη που βγήκε και έκανε για το συγκεκριμένο τραγούδι και τον τρόπο που το εκτέλεσα. Φυσικά, οφείλω να σεβαστώ και τον κόσμο που έρχεται στις συναυλίες μου και τους αρέσει ο τρόπος που το λέω. Οπότε οφείλω να τα βλέπω όλα και σφαιρικά».

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική ζωή της και τη σχέση της με τον Χάρη Παπατζανή, η Κατερίνα Λιόλιου σχολίασε: «Όλοι χρειαζόμαστε ισορροπία. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι, αλλά ούτε και να το συζητάω κιόλας. Σε ευχαριστώ πολύ όμως».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης υπερασπίζεται την Κατερίνα Λιόλιου για την ερμηνεία της στο Διθέσιο

Ο Σταμάτης Κραουνάκης θέλησε να υπερασπιστεί την Κατερίνα Λιόλιου, με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο τραγουδά το «Διθέσιο» της Αλκήστιδος Πρωτοψάλτη και έχει συγκεντρώσει πλήθος αρνητικών σχολίων.

Πολλοί υποστήριξαν ότι η τραγουδίστρια θα έπρεπε να παραμείνει στο δικό της ρεπερτόριο, ενώ άλλοι σχολίαζαν πως κάτι έχει πάθει η φωνή της το τελευταίο διάστημα.

Όμως, ο Σταμάτης Κραουνάκης, με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, θέλησε να ταχθεί υπέρ της Κατερίνας Λιόλιου.

«Ένα νέο κορίτσι που πολύ μ αρέσει, ωραία φωνή, ωραίο στήσιμο, ωραία σκηνική παρουσία, μάτι που κόβει, παιδί μουσικού, Σαλονικιά, την αγαπούν και μια κομματάρα της που έχω λατρέψει»,
έγραψε, μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτηση

#Mικρομοναστηρακι 23/8/24 Καλημερα στα Ονειρα Μια σκεψη Απο ποσες μεριες θα μπορουσε η χωρα ναχει εισοδημα Τοπία Πηγες...

Posted by Σταματης Κραουνάκης on Thursday, August 22, 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης