Κένταλ Τζένερ - Ντέβιν Μπούκερ: Μαζί στο Μαϊάμι

Το 28χρονο μοντέλο και ο 27χρονος μπασκετμπολίστας φαίνεται ότι αναζωπυρώνουν τη σχέση τους

Η Κένταλ Τζένερ και ο πρώην σύντροφός της, Ντέβιν Μπούκερ, εθεάθησαν έξω για φαγητό το Σαββατοκύριακο, γεννώντας φήμες επανασύνδεσης.

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε με τον παίκτη των Phoenix Suns στο μαγαζί Surf Club στο Μαϊάμι, σύμφωνα με φωτογραφία που εξασφάλισε το gossip blog Deuxmoi.
Η 28χρονη και ο 27χρονος κάθισαν ο ένας απέναντι από τον άλλο, ενώ απολάμβαναν το γεύμα τους στο εστιατόριο.

Το σούπερ μόντελ κράτησε την εμφάνισή του χαμηλών τόνων, φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο τοπ και γυαλιά. Όσο για τον αστέρα του NBA, φορούσε επίσης ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι και έναν μαύρο σκούφο.

Η Τζένερ και ο Μπούκερ έβγαιναν με διαλείμματα από το 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022, πριν η 28χρονη τα φτιάξει με τον Bad Bunny στις αρχές του 2023.
Ο ράπερ και η σταρ των «Kardashians» έβγαιναν για σχεδόν έναν χρόνο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, όταν το ειδύλλιό τους άρχισε να «ξυθυμαίνει», σύμφωνα με πηγές.

Εδώ και μήνες, η Τζένερ φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους δύο άντρες και φέρεται να τα ξαναβρήκε με τον μπασκετμπολίστα τον Φεβρουάριο.


Εκείνη την εποχή, πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι οι πρώην δεν πίεζαν τη σχέση τους, αλλά είχαν περάσει χρόνο μαζί στο Τέξας όπου ο Μπούκερ είχε αγώνα.
Παρόλα αυτά, τον Μάιο, η ριάλιτι σταρ και ο Bunny επανασυνδέθηκαν προσωρινά, αφότου πέρασαν χρόνο μαζί σε ένα afterparty του Met Gala. Αργότερα τον ίδιο μήνα, οι φήμες για τη σχέση τους αναζωπυρώθηκαν όταν φωτογραφήθηκαν να βγαίνουν κρυφά από ένα ξενοδοχείο στο Μαϊάμι, αφού είχαν περάσει τη νύχτα μαζί. Τον Ιούνιο, η Τζένερ και ο Bunny απαθανατίστηκαν στο Παρίσι για το Vogue World 2024.

Πηγές δήλωσαν στο Us Weekly τον επόμενο μήνα ότι η ριάλιτι σταρ και ο Πορτορικανός ράπερ ήταν σε ένα καλό σημείο και «ταξίδευαν μαζί στην Ευρώπη».

Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Σε 11 εβδομάδες παίζονται όλα στην Κεντροαριστερά: Ποιος ζει (και) ποιος πεθαίνει σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Χειροπέδες για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιοί, €3,5 εκατ. η ζημιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr