Ανδρέας Μικρούτσικος για τις σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου: Δεν έχουμε μιλήσει

Ανδρέας Μικρούτσικος για τις σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου: Δεν έχουμε μιλήσει

Δεν φταίει το ότι θα είμαι στη Φαίη, ήταν έτσι και πριν, πρόσθεσε ο παρουσιαστής

mikroutsikos
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά φέτος, ενώ αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις τους μετά την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, ανέφερε: «Έχω ολοκληρώσει την πορεία, τον κύκλο και την καριέρα που έχω κάνει στην τηλεόραση. Απλά τώρα κάνω κάποιους ομόκεντρους κύκλους επιλεκτικά και από ό,τι είδα και τα τελευταία χρόνια λειτουργώ αρκετά διαδραστικά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d47k944e2jmx)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εντάξει, έχω ανάγκη οικονομική, αλλά και από την άλλη πλευρά βλέπω ότι αυτό έπιασε τόπο και με αυτή την έννοια, καλά κάνω».

Για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno», δήλωσε: «Ένιωσα όπως ένιωθα, όταν έκανα δικές μου εκπομπές, τις οποίες παρουσίαζα εγώ. Μου βγήκε ένα αίσθημα χαράς που δεν ήταν προσωπικό, ήταν κοινός στόχος. Το δικό μου ζητούμενο λοιπόν, πρώτα από όλα, θα είναι να διατηρηθεί αυτό το κλίμα και αυτή η χαρά. Γιατί η χαρά είναι μεταδοτική. Και η μιζέρια είναι μεταδοτική και η γκρίνια είναι και τα μούτρα. Αλλά η χαρά είναι ευεργετική βροχούλα για τον καθένα μας».

Τέλος, αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου και τις σχέσεις τους σήμερα, αποκάλυψε: «Δεν έχω μιλήσει, όχι. Ας πούμε όμως, και πρόπερσι που ήμουν, και πέρσι πάλι δεν είχα μιλήσει. Δεν είναι δηλαδή κάτι, επειδή θα είμαι στη Φαίη, ήταν έτσι. Τελείωνε η εκπομπή, πέρναγε το καλοκαίρι και συναντιόμασταν τον Σεπτέμβρη».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Σε 11 εβδομάδες παίζονται όλα στην Κεντροαριστερά: Ποιος ζει (και) ποιος πεθαίνει σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Χειροπέδες για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιοί, €3,5 εκατ. η ζημιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης