Ο Μάρκος απασφάλισε, η πρεμιέρα του «Survivor» και η μάχη των πρωινών

Ο Μάρκος απασφάλισε, η πρεμιέρα του «Survivor» και η μάχη των πρωινών

Σα να μην πέρασε μια μέρα είναι η εικόνα στην τηλεόραση

lianos_grammeli_xr
Δύο μήνες με την πρωινή ζώνη ανενεργή, λογικό να γεννηθούν μεγάλες προσδοκίες. Ευτυχώς που ανακαλύφθηκε ο τροχός και δεν το περιμέναμε και αυτό από τα πρωινά… Εδώ που τα λέμε ένα απλό φρεσκάρισμα έγινε, με επί της ουσίας μικροαλλαγές και ξανά προς τη δόξα τραβούν. Μετακινήσεις συνεργατών από τον έναν σταθμό στον άλλο, κάποια καινούρια έπιπλα, λίγο καλοκαιρινό μαύρισμα και ξεκούραστα πρόσωπα, γνώριμοι καλεσμένοι που μάλλον και οι ίδιοι κουράστηκαν να δίνουν συνεντεύξεις και φυσικά πολλή χαρά. Είναι η αρχή. Και δεν έχει έρθει ακόμη ο λογαριασμός. Σε λίγες ημέρες όλο αυτό θα θυμίζει εγκαίνια καταστήματος πριν την κανονική λειτουργία.

Ο Μάρκος Σεφερλής με βίντεο, που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, προαναγγέλει σκληρή απάντηση σε όλους όσοι αφενός τον έκριναν σκληρά, αφετέρου τον παρακάλεσαν να πάει ως καλεσμένος στην εκπομπή τους δίχως επιτυχία. Αυτή είναι μία εκδοχή η οποία πραγματικά είναι ακατανόητη. Καλείς έναν άνθρωπο στην εκπομπή σου, θέλοντας να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα κάνει, παρουσιάζει, εκφράζει, σατιρίζει. Την ίδια ώρα ή μάλλον λίγες ώρες μετά τον «περνάς τόρνο». Επίσης, όταν κρίνεις, θα κριθείς. Καμιά φορά μάλιστα όχι όπως φαντάζεσαι. Ολη αυτή η κατάσταση με τον Μάρκο Σεφερλή έχει κουράσει πάντως. Είναι άλλο διαφωνώ με επιχειρήματα και πάντα με σεβασμό και άλλο χρησιμοποιώ ένα θέμα κι ένα πρόσωπο για να πατήσω πάνω στην όποια αντίδραση και να φανώ εγώ «Αγιος» ή πρέσβης του καλού. Επίσης αν έχεις κότσια, τα βάζεις με κάποιον και από την στιγμή που διαφωνείς τον θέτεις αυτομάτως εκτός του πεδίου ενδιαφέροντός σου. Τελεία.


Κλείσιμο
Πλησιάζει η ώρα για τις πρεμιέρες της μυθοπλασίας. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά τρέιλερ είναι αυτό του «Grand Hotel» στον ΑΝΤ1. Ωραίο, καλαίσθητο και με περιεχόμενο, όχι μόνο εφέ για το εφέ. Επίσης αξιόλογο και το τρέιλερ του «Τιμωρού» στον Alpha. Θαρρώ πως αυτές οι δύο παραγωγές δεν θα είναι μόνο ωραία τρέιλερ, αλλά θα είναι τα δύο πιο δυνατά χαρτιά της σεζόν. Θα δούμε.

Διακριτική σε όλα και πάντα η Σμαράγδα Καρύδη. Ακόμη και στο βαρύ και δύσκολο πένθος της με την απώλεια του μπαμπά της, του Ντίνου Καρύδη. Μία τρυφερή παιδική φωτογραφία γεμάτη αγάπη αναρτήθηκε πριν λίγο. Δεν υπάρχει λόγος για λεζάντα.


Τα λέει όλα το δελτίο Τύπου για την αποψινή πρεμιέρα: «Το SURVIVOR επιστρέφει στις ρίζες του και η πιο μεγάλη περιπέτεια ξεκινά, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Δύο φυλές, οι Τίγρεις και οι Αετοί, «ναυαγούν» στον Άγιο Δομίνικο. Αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Στην αφιλόξενη παραλία δεν υπάρχει καλύβα, δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο και η καταιγίδα πλησιάζει… Για να προστατευτούν οι 18 Survivors θα πρέπει να γίνουν ένα με τη φυλή τους, να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν τα χέρια και το μυαλό τους. Ο χρόνος πιέζει και το πρώτο ομαδικό αγώνισμα ξεκινά. Κάθε λάθος κοστίζει ακριβά για όλους. Όταν πέφτει η νύχτα οι Survivors συγκεντρώνονται για να ανάψουν τις δάδες τους για πρώτη φορά, μία δάδα όμως θα μείνει σβηστή. Για έναν Survivor το ταξίδι μπορεί να τελειώσει πριν καν αρχίσει…» Ένα άλλο ριάλιτι επιβίωσης που επιστρέφει στα παλιά, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τους σούπερ γυμνασμένους. Θα χορτάσει το μάτι και το αυτί ριάλιτι.
Survivor | Trailer | 16/09/2024
Το «My style rocks» χρειάζεται χρόνο για να ρολάρει. Εχει σίγουρα καλύτερη επιτροπή από την προηγούμενη σαν χημεία και θα φανεί αν θα μπορέσει να πάρει μερίδιο στη ζώνη.

Κουίζ: ποιοι πανελίστες συγκρούστηκαν με το καλημέρα; Φιλοδοξία γαρ...



Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Σε 11 εβδομάδες παίζονται όλα στην Κεντροαριστερά: Ποιος ζει (και) ποιος πεθαίνει σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Χειροπέδες για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιοί, €3,5 εκατ. η ζημιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης