Γιάννης Αϊβάζης για τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου: Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα τα μάθετε ποτέ

Έχω χωρίσει με τη Μαρία, αλλά αυτό δεν αλλάζει την οικογενειακή μας ζωή, πρόσθεσε

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε δημόσια για τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου.

Ο ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.

«Το καλοκαίρι το πέρασα περίεργα, αλλά ωραία. Γνωρίζετε την κατάσταση, οπότε καταλαβαίνετε ότι μετά από τόσα χρόνια, ήταν λίγο δύσκολο γενικά, αλλά καλά», είπε αρχικά έπειτα από σχετική ερώτηση.

Επίσης, ο Γιάννης Αϊβάζης έσπευσε να διαψεύσει ότι οι συνθήκες του χωρισμού έχουν να κάνουν με την προώθηση της νέας κοινής θεατρικής τους παράστασης: «Ακόμα κι ένα διαζύγιο από τον αγαπημένο σου άνθρωπο, μπορεί να είναι σε καλή βάση και έτσι πρέπει να είναι σε γενικές γραμμές. Δεν αναφέρθηκα σε τίποτα άλλο. Γιατί σίγουρα η συνεργασία μου με τη Μαρία στο θέατρο είχε κλειστεί πολύ πριν την απόφασή μας. Δεν μου αρέσει να ακούω ανακρίβειες από κάποιους συναδέλφους σας, όπως περί διαφημιστικών κόλπων ή οτιδήποτε άλλο. Ή μάλλον πολύ ηλίθιο κάποιος άνθρωπος να σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος με ένα παιδί από πίσω να προσποιηθεί για κάτι, για να μπορεί να έχει μια εμπορική επιτυχία».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Για να κλείσουμε το θέμα, εγώ σας δίνω τον λόγο μου, ότι τα οικογενειακά μας δεν μπορούμε να τα κάνουμε κλειδαρότρυπα, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα τα μάθετε ποτέ, ή μάλλον δεν θέλουμε να τα μάθετε γιατί δεν σας αφορούν. Σίγουρα θα έρθει η στιγμή που προφανώς κάποιος από τους συναδέλφους σας θα θέλει να κάνουμε μια συνέντευξη και θα κάνουμε λίγα παραπάνω πράγματα, αλλά μέχρι εκεί που σας αφορούν».

Συγχρόνως, τόνισε: «Έχω χωρίσει με τη Μαρία, θες και τη δική μου επιβεβαίωση; Αλλά αυτό δεν αλλάζει την οικογενειακή μας ζωή. Αν περιμένετε την επιβεβαίωση, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Τέλος, για το θεατρικό έργο στο οποίο θα συνεργαστούν, ο ηθοποιός σχολίασε: «Προφανώς και υπάρχει αγάπη ακόμα με τη Μαρία. Το έργο λέγεται ο "Τελευταίος Χορός". Ντάξει έρχεται σε μια περίοδο, που μας το κάνει λίγο δύσκολα συναισθηματικά. Το θέμα του είναι ένας χωρισμός. Δεν έχει αλλάξει κάτι, το μόνο που αλλάζει είναι η κοινή σου ζωή».

Ειδήσεις σήμερα

Στο φως κύκλωμα καρουζέλ εικονικών εταιρειών: Η απώλεια ΦΠΑ άνω των €10 εκατ. και το ξέπλυμα με Jaguar, Porsche και πολυτελείς διακοπές

«Φέρτε πίσω την προτομή της Νεφερτίτης» - Tο χρονικό της κλοπής του γλυπτού που ζητά η Αίγυπτος από τη Γερμανία

Έρχονται νέες υποχρεώσεις στους ιδιοκτήτες Airbnb με ελάχιστη επιφάνεια, «μορφολογία ακινήτου», απολυμάνσεις, πυροσβεστήρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr