Μαρίνα Σταυράκη για Γιώργο Πατούλη: Ο γιος μας έμαθε από τρίτους ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει μπαμπάς

Δεν έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου, πρόσθεσε

Η Μαρίνα Σταυράκη μίλησε για την εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του πρώην συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ανάμεσα σε άλλα, μοιράστηκε τις σκέψεις της για το χαρμόσυνο γεγονός και αποκάλυψε ότι ο γιος τους, ο 19χρονος Αλέξανδρος, έμαθε για την εγκυμοσύνη από τρίτο πρόσωπο και όχι από τον πατέρα του.

Αρχικά, είπε: «Ντάξει, ήταν μία αναπάντεχη, ανατρεπτική όλη αυτή η διαδικασία. Εγώ έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη. Εφόσον ήταν μια επιλογή του, ήταν λίγο αιφνίδιο για όλους, κυρίως για τον Αλέξανδρο, γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και έχω προχωρήσει τη ζωή μου κτλ. Όλα θετικά».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών, αλλά και τη διασφάλιση στη ζωή του. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό. Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού, ακόμα και μέσα στην ίδια την οικογένεια, θέλει πάντα προετοιμασία. Το λένε όλοι οι ψυχολόγοι, ότι προετοιμάζουμε τα πρώτα παιδιά για τα δεύτερα. Πόσω μάλλον όταν είναι από άλλη οικογένεια».

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο γιος τους έμαθε για την εγκυμοσύνη από τρίτο πρόσωπο και όχι από τον πατέρα του: «Ο Αλέξανδρος το έμαθε μέσα από τρίτο πρόσωπο και ο πατέρας του μετά από την παρέλευση κάποιων ημερών, μιας εβδομάδας, δέκα ημερών, του το επιβεβαίωσε. Εγώ το έμαθα μέσα από τον Αλέξανδρο».

«Εγώ δεν έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου», σημείωσε σε άλλο σημείο. Ενώ, για τη νυν σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου, σχολίασε: «Όχι, δεν τη γνώριζα. Ήξερα ότι ήταν γραμματέας του στην περιφέρεια και ότι είχε ένα νυχάδικο. Αυτά. Εύχομαι στο ζεύγος καλά γεννητούρια».

Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδελφάκι μου, είπε ο γιος του Γιώργου Πατούλη

Ο γιος του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρος, μίλησε για τον πατέρα του και το νέο μέλος της οικογένειας, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Buongiorno», τη Δευτέρα 16/09.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου, όσο και με τη σύντροφό του».

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα

Σκληρές κριτικές για τη Μις Τουρκία μετά τη στέψη της - «Είναι αυτή ομορφιά;... είναι σαν άνδρας»

Στο φως κύκλωμα καρουζέλ εικονικών εταιρειών: Η απώλεια ΦΠΑ άνω των €10 εκατ. και το ξέπλυμα με Jaguar, Porsche και πολυτελείς διακοπές

«Φέρτε πίσω την προτομή της Νεφερτίτης» - Tο χρονικό της κλοπής του γλυπτού που ζητά η Αίγυπτος από τη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr