Tyler, the Creator: Θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο Marty Supreme, πλάι στον Τίμοθι Σάλαμε

Το έργο είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του θρυλικού πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Μάρτι Ράισμαν

Ο Aμερικανός ράπερ Tyler, the Creator θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με την ταινία «Marty Supreme» στο πλευρό του Τίμοθι Σάλαμε.

Η ταινία της A24 είναι εμπνευσμένη από την ζωή του θρυλικού πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Μάρτι Ράισμαν, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Γαλλοαμερικανός σταρ ενώ παράλληλα θα βρίσκεται και στη παραγωγή.
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζος Σαφντί ο οποίος συνέγραψε το σενάριο μαζί με τον Ρόναλντ Μπρόνστεϊν. Επίσης θα αναλάβουν μέρος της παραγωγής μαζί με τους Έλι Μπους και 'Αντονι Καταγάς. Το «Marty Supreme» σηματοδοτεί την επιστροφή της Γκουίνεθ Πάλτροου στη μεγάλη οθόνη μετά το «Avengers: Endgame» το 2019. Τον Ιούλιο το στούντιο επιβεβαίωσε την είδηση του πρότζεκτ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μία μπάλα του πινγκ πονγκ και δίνοντας την υπόσχεση ότι «έρχεται σύντομα», σύμφωνα με το Variety.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του χιπ-χοπ, ο Tyler έχει κερδίσει Grammy για το καλύτερο ραπ άλμπουμ σε δύο συνεχόμενες παραγωγές του, στο «Igor» το 2019 και στο «Call Me if You Get Lost» το 2021.

Στην φετινή διοργάνωση του Coachella ήταν επικεφαλής μαζί με τη Lana Del Rey και τη Doja Cat, ενώ διοργανώνει και το δικό του μουσικό φεστιβάλ το «Camp Flog Gnaw» στο Λος 'Αντζελες, από το 2012.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Σκληρές κριτικές για τη Μις Τουρκία μετά τη στέψη της - «Είναι αυτή ομορφιά;... είναι σαν άνδρας»

Στο φως κύκλωμα καρουζέλ εικονικών εταιρειών: Η απώλεια ΦΠΑ άνω των €10 εκατ. και το ξέπλυμα με Jaguar, Porsche και πολυτελείς διακοπές

«Φέρτε πίσω την προτομή της Νεφερτίτης» - Tο χρονικό της κλοπής του γλυπτού που ζητά η Αίγυπτος από τη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr