Τίτο Τζάκσον: Υπέστη καρδιακή προσβολή λίγο πριν πεθάνει

Ο τραγουδιστής βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο του Νέου Μεξικού να χρήζει ιατρικής φροντίδας

Η αστυνομία του Νέου Μεξικού αναφέρει ότι ο Τίτο Τζάκσον υπέστη καρδιακή προσβολή την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου πριν πεθάνει την επόμενη ημέρα.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν στη Daily Mail τη Δευτέρα ότι ένας περαστικός παρατήρησε ότι ο Τζάκσον χρειαζόταν ιατρική φροντίδα λίγο μετά τις 6 μ.μ., ενώ ταξίδευε από το Νέο Μεξικό στην Οκλαχόμα, όπου μετακόμισε πρόσφατα.

Ο οδηγός, που τον είδε, ειδοποίησε την αστυνομία κοντά στο εμπορικό κέντρο American Heritage Plaza, όπου βρισκόταν ο Τζάκσον. Το ιδρυτικό μέλος των «Jackson 5» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Λίγες ώρες αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο τραγουδιστής ήταν 70 ετών.
Ο Στιβ Μάνινγκ, ο πρώην μάνατζερ του Τζάκσον, ισχυρίστηκε ότι ο μουσικός έπαθε καρδιακή προσβολή, ενώ έκανε το ταξίδι του.

Ωστόσο, η νεκροψία δεν έχει ακόμη διενεργηθεί και η επίσημη αιτία θανάτου του δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Η επίσημη έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Οι τρεις γιοι του Τζάκσον ανακοίνωσαν τον θάνατο του πατέρα τους σε κοινή δήλωση που μοιράστηκαν στο Instagram το πρωί της Δευτέρας.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας, ο Rock & Roll Hall of Famer Τίτο Τζάκσον δεν είναι πλέον μαζί μας», έγραψαν. «Είμαστε σοκαρισμένοι, λυπημένοι και συντετριμμένοι».

Τα αδέρφια περιέγραψαν τον πατέρα τους ως έναν «απίστευτο άνθρωπο» που νοιαζόταν βαθιά για τους άλλους και «την ευημερία τους».

«Κάποιοι από εσάς μπορεί να τον ξέρετε ως Τίτο Τζάκσον από τους θρυλικούς Jackson 5, κάποιοι μπορεί να τον ξέρουν ως "Coach Tito" ή κάποιοι τον ξέρουν ως "Poppa T"», πρόσθεσε. «Παρ' όλα αυτά, θα μας λείψει πάρα πολύ».


Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGE


Ειδήσεις σήμερα

Σκληρές κριτικές για τη Μις Τουρκία μετά τη στέψη της - «Είναι αυτή ομορφιά;... είναι σαν άνδρας»

Στο φως κύκλωμα καρουζέλ εικονικών εταιρειών: Η απώλεια ΦΠΑ άνω των €10 εκατ. και το ξέπλυμα με Jaguar, Porsche και πολυτελείς διακοπές

«Φέρτε πίσω την προτομή της Νεφερτίτης» - Tο χρονικό της κλοπής του γλυπτού που ζητά η Αίγυπτος από τη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr