Λιάγκας για όσους ασκούν κριτική στον Κασσελάκη: «Τον γλείφατε όλοι, το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα»

Λιάγκας για όσους ασκούν κριτική στον Κασσελάκη: «Τον γλείφατε όλοι, το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα»

Ο παρουσιαστής με αφορμή την επίθεση του Απόστολου Γκλέτσου, «εξερράγη» λέγοντας πως οι παλαιότερες lifestyle εμφανίσεις του Κασσελάκη, «τότε δεν ενοχλούσαν κανέναν»

liagkas-kasselakis-1
Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα σε σχέση με τις επιθέσεις που δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον παρουσιαστή να κατηγορεί τους επικριτές για υποκρισία και διπροσωπία.

Συγκεκριμένα, κατά της διάρκειας της εκπομπής «Το Πρωινό», την Τρίτη, ο παρουσιαστής είπε πως πως τα ίδια πρόσωπα που τώρα επικρίνουν τον Κασσελάκη για το «lifestyle» του, στο παρελθόν τον υποστήριζαν και τον «γλείφανε πατόκορφα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι οι αντιδράσεις αυτές εντός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένδειξη τού γιατί το κόμμα έχει υποχωρήσει εκλογικά, τονίζοντας ότι «αυτό σας αξίζει», αναφερόμενος στο χαμηλό εκλογικό ποσοστό του κόμματος. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να κάνει αναφορές σε παλαιότερες στιγμές του Κασσελάκη, όπως τα lifestyle βίντεο και τις εμφανίσεις του, τονίζοντας ότι τότε δεν ενοχλούσαν κανέναν, ενώ τώρα πολλοί τον κατηγορούν.

Δείτε βίντεο:

Γιώργος Λιάγκας Απίστευτο ξέσπασμα για Κασσελάκη
Κλείσιμο


Ο εκνευρισμός του παρουσιαστής είχε ως αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, που επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας μάλιστα πως θα του έκανε μήνυση για τα όσα είπε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Κασσελάκης ήταν ένα κύμβαλο αλαλάζον που επιδείκνυε τον πλούτο του»

Υπενθυμίζεται πως κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο είπε ότι «δεν υφίστατο ως πολιτικός αρχηγός και ως πολιτικό ον στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ» αλλά ήταν «ένα κύμβαλο αλαλάζον που περνούσε στα κανάλια για να δείξει τον πλούτο του, έταζε λαγούς στα πετραχήλια χωρίς να βγαίνει ο λογαριασμός» άσκησε το βράδυ της Δευτέρας ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως είπε στο Kontra24 «εμείς κάναμε τη σούμα σε ένα μπακαλοτέφτερο και μας έπιανε το στομάχι και στη ΝΔ γελούσαν» για να προσθέσει ότι «η μόνιμη τακτική του όταν κάναμε σχόλια ήταν ότι τον υπονομεύει ο Τσίπρας μήπως και φοβηθούμε και τα πάρουμε πίσω».

Όσον αφορά, δε, την υποψηφιότητά του επανέλαβε ότι «ήταν κάτι που αποφάσισα αμέσως για να βάλω πλάτη στο κόμμα και όχι για προσωπικές φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι πρέπει κάποιοι άνθρωποι που είμαστε στη δημοσιότητα και έχουμε ένα βιογραφικό που αρμόζει στην αριστερά και δεν ήρθαμε μια μέρα και είπαμε γεια σας»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4837f0bng8x)

Κατά τον Απόστολο Γκλέτσο «ο Κασσελάκης απώλεσε την εξουσία δεν τον καθαίρεσε η ΚΕ. Κι εμείς έχουμε 13 σκυλιά δεν τα βγάζουμε. Από τον 3ο και 4ο μήνα τα έλεγαν όλοι, δεν τον κατέβασε η κεντρική επιτροπή, ξεχείλισε το ποτήρι. Και το επιστέγασμα να βγει μπροστά σε ανθρώπους με οικογεναική ιστορία και να τους πει κουκουλοφόρους; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί, να μας πει κουκουλοφόρους ο Κασσελάκης; Αλήθεια;»

Στο ερώτημα, δε, τι θα συμβεί αν εκλεγεί εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Γκλέτσος απάντησε «ας τον ξαναβγάλουν και να τον πάρουν να πορευτούν, εγώ τουλάχιστον θα φύγω. Να με πει κουκουλοφόρο ο Κασσελάκης; Έχω παππού που εδάρη και βασανίστηκε, έχω αγωνιστική προσωπική ιστορία στην αριστερά. Όταν αναλαμβάνουμε θέσεις δεν μας στρώνουν ροδοπέταλα. Δεν υπάρχει μου κάνουν πόλεμο. Ή νικάς ή πας στο σπίτι σου. Ή πας ξανά σε εκλογές και συνεχίζεις».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4835v4rbsox)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Απόστολος Γκλέτσιος σημείωσε πως εάν βρισκόταν στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όπου και υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής, και είχε ακούσει τον κ. Κασσελάκη να μιλά για κουκουλοφόρους, θα τον είχε μηνύσει. «Θα είχα σηκωθεί και θα του ζητούσα τον λόγο. Ή θα πήγαινα στο αστυνομικό τμήμα να τον μηνύσω και θα ζητούσα να διωχθεί αυτεπάγγελτα».

Ειδήσεις σήμερα:

H Έλενα Τοπαλίδου απαντά πρώτη φορά για το unfollow του Νίκου Κουρή: «Τίποτα δεν σκοτώνει τον έρωτα»

Εργκίν Αταμάν: Ενόχληση από το πανό για τα 50 χρόνια τουρκικής κατοχής στην Κύπρο - «Τα γήπεδα είναι τόπος φιλίας και ειρήνης, όχι πολιτικής»

Βόλος: Διαμπερές τραύμα στο κρανίο έχει ο 69χρονος που χτυπήθηκε με ψαροντούφεκο από τον γιο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης