Μπεν Άφλεκ: Δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά από την Τζένιφερ Λόπεζ στην πρόσφατη έξοδό τους

Εξακολουθούν να έλκονται ο ένας από τον άλλο, δήλωσε πηγή

Παρά το γεγονός ότι παίρνουν διαζύγιο, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ απόλαυσαν ένα μπραντς το Σάββατο 14/09 μαζί με τα παιδιά τους στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, καθώς αντάλλασσαν φιλιά και κρατιόνταν χέρι-χέρι.

Τώρα, μια πηγή δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι «δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά» ο ένας από τον άλλον.

Η πηγή σχολίασε ότι ήταν ιδέα του Άφλεκ για το πρώην ζευγάρι να συναντηθούν σε ένα δημόσιο μέρος με την ελπίδα να φωτογραφηθούν και ότι ο ηθοποιός προφανώς δεν υπολόγιζε ότι θα έβρισκε την τραγουδίστρια τόσο ακαταμάχητη από κοντά.
«Μόλις ήταν μαζί, δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ, πρόσθεσε: «Είχαν πάντα μεγάλη σεξουαλική χημεία. Αυτό δεν ήταν προγραμματισμένο. Εξακολουθούν να έλκονται ο ένας από τον άλλον».

«Ήταν ιδέα του Μπεν Άφλεκ να συναντηθούν εκεί», είπε. «Ήθελε να δείξει ότι είναι φίλοι. Ήθελε αυτές τις φωτογραφίες. Πηγαίνεις εκεί όταν θέλεις να σε δουν. Οι παπαράτσι συχνάζουν εκεί».

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε επίσης να συζητά σε ένα αυτοκίνητο έξω από το ξενοδοχείο. Δύο από τα παιδιά του Άφλεκ, η 15χρονη Σεραφίνα και ο 12χρονος Σάμιουελ και τα 15χρονα δίδυμα της Λόπεζ, Εμμέ και Μαξ, βρίσκονταν κοντά και κάθισαν σε διαφορετικό τραπέζι στο μαγαζί.
Εντούτοις, παρά τις ρομαντικές στιγμές οι πηγές ανέφεραν ότι η επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού δεν σημαίνει συμφιλίωση. Μια πηγή δήλωσε στο People: «[Η Λόπεζ] προσπαθεί να είναι φιλική με τον Μπεν. Ωστόσο, εξακολουθούν να προχωρούν με το διαζύγιο».

Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ στη δεύτερη επέτειο γάμου του ζευγαριού τον περασμένο μήνα.


Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα

Σκληρές κριτικές για τη Μις Τουρκία μετά τη στέψη της - «Είναι αυτή ομορφιά;... είναι σαν άνδρας»

Στο φως κύκλωμα καρουζέλ εικονικών εταιρειών: Η απώλεια ΦΠΑ άνω των €10 εκατ. και το ξέπλυμα με Jaguar, Porsche και πολυτελείς διακοπές

«Φέρτε πίσω την προτομή της Νεφερτίτης» - Tο χρονικό της κλοπής του γλυπτού που ζητά η Αίγυπτος από τη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr