Λιάγκας: Δεν είναι έντιμο να βγάλει μηνύματα στη φόρα - Σεφερλής: Τρομάζεις γιατί δικά σου έχω αρκετά

Λιάγκας: Δεν είναι έντιμο να βγάλει μηνύματα στη φόρα - Σεφερλής: Τρομάζεις γιατί δικά σου έχω αρκετά

Ο κωμικός ανακοίνωσε χθες ότι θα ξεκινήσει να αποκαλύπτει πράγματα για τους παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών

seferlis_liagkas_xr
Όπως ανακοίνωσε ο Μάρκος Σεφερλής τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει να βγάζει μηνύματα στη φόρα με σκοπό να εκθέσει τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών, καθώς όταν αρνήθηκε να δώσεις συνεντεύξεις, κάποιοι είπαν πράγματα για τον ίδιο.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μία μέρα μετά, δηλαδή σήμερα το πρωί, όπου ο παρουσιαστής σχολίασε ότι «τρομάζει με αυτήν την προαναγγελία» του γνωστού κωμικού και θεωρεί «ανέντιμη» μια τέτοια πράξη.

Σε νέο βίντεο που ανάρτησε ο Μάρκος Σεφερλής στον λογαριασμό του στο Instagram ως απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα, τόνισε ότι ο παρουσιαστής πρέπει να φοβάται, καθώς έχει πολλά δικά του μηνύματα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φορά, δεν είναι έντιμο. Δεν είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει, γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά».

Δείτε το βίντεο


Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Λιάγκας

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε χαρακτηριστικά μέσα από την εκπομπή Πρωινό: «Εγώ δεν του έχω στείλει ποτέ μήνυμα. Με τρομάζει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος λέει ότι "εγώ θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”. Τα μηνύματα είναι μια προσωπική ανταλλαγή απόψεων, τα οποία είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα. Όταν βγαίνει κάποιος που έχει δεχτεί αρνητική κριτική από έναν παρουσιαστή και λέει ότι "θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα”, αυτό δεν είναι δίκαιο, δεν είναι έντιμο. Είναι κάτι προσωπικό, δεν μπορείς να με εκβιάζεις. Αφαιρεί από τους παρουσιαστές το δικαίωμα στην κριτική. Έχει περάσει και ο Μάρκος Σεφερλής από την πρωινή ζώνη, ξεκίνησε με τεράστια επιτυχία, μετά έπεσε η επιτυχία και δεν συνέχισε».

Λιάγκας για Σεφερλή:  «Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο»

«Θα τους ξεμπροστιάσω όλους με επιχειρήματα, θα περάσουμε ωραία»

Όλα ξεκίνησαν μετά την επετειακή παράσταση του Μάρκου Σεφερλή για τα «20 χρόνια Δελφινάριο», η οποία δίχασε το κοινό με τα σκετς του κωμικού. Μέρος αυτής, περιλαμβάνει τη μεταμφίεση του κωμικού στο Nemo, το non binary άτομο που κέρδισε στη Eurovision 2024. Από την πρεμιέρα και μετά, άρχισαν να διαρρέουν στα social media, αποσπάσματα από το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή και πολλοί τον στοχοποίησαν για κοροϊδία σε βάρος του τραγουδιστή. Υπήρχαν όμως και αρκετοί υποστηρικτές του κωμικού, που εξέφρασαν την άποψη ότι κάνει σάτιρα.

Ο Μάρκος Σεφερλής όπως αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας αυτών που συνέβησαν, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές «έβαλαν λυτούς και δεμένους» όπως ανέφερε, για να του αποσπάσουν κάποια σχετική δήλωση. Επειδή όμως αρνήθηκε, οι ίδιες εκπομπές όπως τόνισε, είπαν διάφορα για εκείνον. Στο τέλος δε του μηνύματός του, προειδοποιεί πως θα ξεμπροστιάσει τους παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών, με επιχειρήματα.



Αναλυτικά, δήλωσε: «Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές με καλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για μένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία, τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν θα πάρουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία, και εμείς και αυτοί».


Ειδήσεις σήμερα

Σκληρές κριτικές για τη Μις Τουρκία μετά τη στέψη της - «Είναι αυτή ομορφιά;... είναι σαν άνδρας»

Στο φως κύκλωμα καρουζέλ εικονικών εταιρειών: Η απώλεια ΦΠΑ άνω των €10 εκατ. και το ξέπλυμα με Jaguar, Porsche και πολυτελείς διακοπές

«Φέρτε πίσω την προτομή της Νεφερτίτης» - Tο χρονικό της κλοπής του γλυπτού που ζητά η Αίγυπτος από τη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης