Γιάννης Σεβδικαλής για Σοφία Κουρτίδου: Είναι η ελπίδα για έναν ομορφότερο κόσμο

Η ομορφότερη και πιο επιδραστική απ' όλες, δεν θα πάψω ποτέ να πιστεύω σε εκείνη, αναφέρει

Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε μια ερωτική εξομολόγηση στη Σοφία Κουρτίδου.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής σόουμπιζ, ενώ αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση το με ένα σύμφωνο συμβίωσης στις 8 Αυγούστου.

Μάλιστα, το κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και οι δύο κρατούν χαμηλό προφίλ και θέλουν να προστατεύουν τη σχέση τους.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της Σοφίας Κουρτίδου, ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε μια ανάρτηση για εκείνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους ασπρόμαυρη φωτογραφία και κάτω από αυτή, εξέφρασε τα συναισθήματά του.

«Τι σημαίνει η Σοφία για μένα...; Πώς να χωρέσω το άπειρο σε λέξεις; "Σοφία" έχει κάποιος που γνωρίζει πολλά για τον κόσμο και τα πράγματα... έχει ορθή κρίση, έχει βάθος, ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Σοφία είναι η διορατικότητα, η λογική, η συσσωρευμένη φιλοσοφική ή επιστημονική μάθηση... είναι η ποιότητα της εμπειρίας. Αυτά λένε ότι σημαίνει η σοφία...», έγραψε αρχικά στη λελζάντα της ανάρτησής του.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μα η Σοφία μου σημαίνει πολλά περισσότερα...ακόμα ανακαλύπτω τον άπειρο κόσμο της και θα χρειαστώ πολλά χρόνια μέσα σε αυτόν για να σας τον περιγράψω...τόσα όσα εύχομαι στην ύπαρξή της ώστε να μας φωτίζει και να μας ταξιδεύει με την μοναδική της μελωδία. Το πιο κοντινό για μένα στη Σοφία...η μελωδία...που μας συνδέει αρμονικά με το σύμπαν...αυτό είναι για μένα η Σοφία».

Τέλος, έγραψε: «Και δεν είναι τυχαίο που γιορτάζει σήμερα μαζί με την Αγάπη, την Πίστη και την Ελπίδα. Με την ανιδιοτέλεια και την καλοσύνη της μοιράζει απλόχερα την αγάπη, με όσα δημιουργεί μέσω της τέχνης της αλλά και των πράξεων της, είναι η ελπίδα για έναν ομορφότερο κόσμο... Γι' αυτό και δεν θα πάψω ποτέ να πιστεύω σε εκείνη. Είμαι ευγνώμων και περήφανος που η δική μου Σοφία είναι ο ορισμός της σοφίας... η ομορφότερη και πιο επιδραστική απ' όλες. Χρονιά πολλά Σοφία μου!».

Δείτε τη δημοσίευση


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για το Σπίτι μου 2: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη - Συντετριμμένη η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη

Βουλευτής των Σπαρτιατών πήγε με μπράβους σε δημοτικό συμβούλιο στην Πεντέλη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr