Survivor: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και οι νικητές των δύο αγωνισμάτων – Δείτε βίντεο

Οι εκπλήξεις, η εξομολόγηση της Παρασκευής και οι μάχες για τα εργαλεία και τα αυγά

Το Survivor έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (16/9) με τους Τιγρεις να κερδίζουν τους Αετούς, οι οποίοι όμως πήραν το αίμα τους πίσω και την Εκατερίνα Λιντβίνοβα να γίνεται η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί και μεταφέρεται στο «Νησί της εξορίας» εκεί όπου στο επεισόδιο της Τρίτης (17/6) συνάντησε πέντε νέους παίκτες.



Ο λόγος για τον Tik Toker Μιχάλη Κονδυλά, τον Κύπριο Βλαδίμηρο Σιήκκη, την Χριστιάνα Γρηγοράσκου, την Μαρία Κερασιώτη και την αθλήτρια βόλεϊ, Μαίρη Πετεινάρρη. Μάλιστα η έκπληξη που φαίνεται πως περιμένει τους Τίγρεις και τους Αετούς που δεν γνωρίζουν για το νησί των... εξόριστων ότι ανάμεσα στους 5 νέους παίκτες είναι η αδελφή της Παρασκευής Κερασιώτη, η Μαρία και η δίδυμη αδελφή της Βίκυς Πετεινάρη, η Μαίρη.



Όπως τους ανακοίνωσε η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ οι νέοι παίκτες δεν θα ενταχθούν στις δύο ομάδες, αλλά θα παραμείνουν στο νησί της απομόνωσης και θα κληθούν με ελάχιστες προμήθειες να επιβιώσουν. Μάλιστα, θα έχουν έναν άγνωστο ρόλο στο παιχνίδι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστός.

Την ίδια ώρα η Ελένη Κατσαρά στο νέο επεισόδιο δείχνει πως μετάνιωσε που δεν «έσωσε» την Εκατερίνα από τη διαδικασία της αποχώρησης, με την 34χρονη γυμνάστρια των Αετών να εξηγεί πως νιώθει ότι αδίκησε την πρώην συμπαίκτριά της, ενώ τόνισε πως θα μπορούσε να την είχε βοηθήσει να παραμείνει στη θέση της.



Στο μεταξύ η Παρασκευή Κερασιώτη βίωσε μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή, καθώς μίλησε για την οικογένειά της και το πόσο της λείπει.

«Σε όλους λείπει η οικογένειά τους. Εγώ εδώ είμαι για τη μαμά μου. Από τότε που έχω έρθει εδώ, τους σκέφτομαι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν με ρίχνει που τους σκέφτομαι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου κι από τους ανθρώπους που αγαπάς», δήλωσε η Παρασκευή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Απλά έχεις επιλέξει να είσαι εδώ και για αρκετό καιρό ξέρεις ότι θα είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Ο λόγος που έχω έρθει είναι η μαμά μου, άρα παλεύω κάθε μέρα να φτάσω όσο πιο κοντά μπορώ στον στόχο μου. Τους σκέφτομαι κάθε μέρα. Η μαμά μου μετά τον θάνατο του μπαμπά μου είναι το κορίτσι μου. Προσπαθώ να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να την ξαναδώ να χαμογελάει».

Αναφερόμενη στον θάνατο του πατέρα της, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο θάνατος του μπαμπά μου. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει και τα Χριστούγεννα θα έχουν περάσει τρία χρόνια που λείπει από κοντά μας. Η μαμά μου είναι το στήριγμά μου και προσπαθώ όσα μου έχει μέχρι στιγμής, να μπορέσω να της τα προσφέρω κι εγώ. Έχω έρθει μόνο για τη μαμά μου και για κανένα άλλο λόγο. Εύχομαι να φτάσω στο στόχο μου, να της προσφέρω μία καλύτερη ζωή και να χαμογελάει».



Στην καλύβα των Αετών επικρατούσε εκνευρισμός για την κατασκευή του καταφυγίου, καθώς οι παίκτες της ομάδας δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν.



Ωστόσο στο στίβο μάχης οι πράσινοι τα πήγαν μια χαρά. Μπορεί στο πρώτο επεισόδιο οι Τίγρεις να πήραν τη φωτιά και τις πρώτες προμήθειες (αλεύρι, ρύζι και λάδι), όμως την Τρίτη οι Αετοί... έδειξαν τα νύχια τους.



Οι πράσινοι αναδείχθηκαν νικητές τόσο στο πρώτο αγώνισμα εξασφαλίζοντας πριόνι, τσεκούρι, σφυρί, μανσέτα, καρφιά και 10 μεγάλα μπαμπού, όσο και στο δεύτερο που είχε έπαθλο φρέσκα αυγά, με τον κάθε παίκτη να δικαιούται από δύο.





Ειδήσεις σήμερα

Μέση Ανατολή: Πώς έγινε το μεγάλο χακάρισμα των βομβητών της Χεζμπολάχ που οδήγησε σε 9 νεκρούς και 2.800 τραυματίες - Τα σενάρια

Νεμάνια Μάιντοβ: Σάλος με τον πρωταθλητή Ευρώπης στο τζούντο - Τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του

Εξοπλιστικά: Πέφτει στο νερό και η δεύτερη φρεγάτα Belh@rra - Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αγορά και τέταρτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr