Φαρέλ Γουίλιαμς: Αντιδρά με τους διάσημους που ασχολούνται με την πολιτική - Σκάστε, κανείς δεν σας ρώτησε

Οι δηλώσεις του έρχονται μόλις λίγες ημέρες αφότου η Τέιλορ Σουίφτ στήριξε δημόσια την Κάμαλα Χάρις

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς μοιράστηκε την άποψή του σχετικά με τις διασημότητες που εκφράζουν ανοιχτά τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

«Δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Στην πραγματικότητα, ενοχλούμαι μερικές φορές όταν βλέπω διασημότητες να προσπαθούν να σας πουν [ποιον να ψηφίσετε]», δήλωσε στο Hollywood Reporter σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε αυτόν τον μήνα.

«Υπάρχουν celebrities που σέβομαι και έχουν άποψη, αλλά όχι όλοι. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους [που λέει], "Τι στο καλό; Σκάσε. Κανείς δεν σε ρώτησε"», σημείωσε. 
Ο 51χρονος μουσικός συνέχισε: «Όταν οι άνθρωποι βγαίνουν εκεί έξω και είναι αυτάρεσκοι και σηκώνουν τα μανίκια τους κτλ., και κυκλοφορούν εκεί έξω με ένα πλακάτ - απλά σκάστε».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γουίλιαμς απέφυγε να αποκαλύψει ποιον θα ψηφίσει, αν και είπε στο πρακτορείο γελώντας: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ψηφίσω ποτέ ακροδεξιά».

Και πρόσθεσε: «Νοιάζομαι για τους ανθρώπους μου και νοιάζομαι για τη χώρα, αλλά αισθάνομαι ότι υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει και είμαι πραγματικά άνθρωπος της δράσης».

Η συνέντευξη του ράπερ και σχεδιαστή μόδας δημοσιεύτηκε μία ημέρα αφότου η Τέιλορ Σουίφτ συντάραξε τον πολιτικό κόσμο υποστηρίζοντας την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Θρίλερ με τους βομβητές που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ - Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη;

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr