Δημήτρης Κόκοτας: Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα, δήλωσε η σύζυγός του

Δημήτρης Κόκοτας: Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα, δήλωσε η σύζυγός του

Έχει μικρή βελτίωση, αλλά σημαντική, αποκάλυψε η Κατερίνα Κόκοτα

kokotas
Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του 5 μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του «J2US».

Η Κατερίνα Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης, 18 Σεπτεμβρίου, και αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έχει σημειώσει μια μικρή βελτίωση, αλλά χρειάζεται ακόμα πολύ χρόνο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4977909ib2h)

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Δημήτρης έχει βελτίωση, μικρή μεν δεδομένης της κατάστασης, αλλά σημαντική δε. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα. Γνώριζα εξαρχής ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος αλλά με τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι ένας υγής οργανισμός, οπότε πιστεύω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να επανέλθει. Το παιδί μας και εγώ τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Να έχουμε πάντα θετική σκέψη γιατί είναι το μόνο που μας κρατάει δυνατούς στις δυσκολίες. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία».

Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.


Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Θρίλερ με τους βομβητές που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ - Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη;

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης