Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης δεν αποκλείεται να βρεθούν στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό τους για την κοινή τους περιουσία

Δεν υπάρχει προοπτική φιλικού διακανονισμού, μπορεί να γίνει έξωση στην ηθοποιό αναφέρει ο δικηγόρος του επιχειρηματία

Η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης μετά απο 6 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι όμως κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων φαίνεται να είχε αποκτήσει κοινή περιουσία, συνεπώς δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σύντομα στις δικαστικές αίθουσες.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» για την κατάσταση που έχει προκύψει.
Ο κύριος Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι η υπόθεση είναι σοβαρή και πιθανώς να καταλήξει στα δικαστήρια, καθώς δεν υπάρχει προοπτική φιλικού διακανονισμού. Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων, πως όταν υπάρχει κοινή περιουσία, ο χωρισμός γίνεται πιο πολύπλοκος και ότι ο εντολέας του δεν συμφωνεί με τους όρους που προτείνει η ηθοποιός. Επιπλέον, ο Λάμπρος Λάζαρης είναι διαθέτει μέρος του σπιτιού όπου συγκατοικούσαν και μπορεί να ζητήσει την έξωση της Δανάης Παππά.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Πιο αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε στις δηλώσεις του: «Είναι ένα φαινόμενο σύνηθες το να χωρίζει ένα ζευγάρι αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν το ίδιο το ζευγάρι, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν, κινητά και ακίνητα που πρέπει να επιστρέψουν πίσω και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί τουλάχιστον απο μέρους του είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Υπήρχαν κοινές δραστηριότητες επιχειρηματικές κυρίως και φυσικά ήταν πολύ καλά το ζευγάρι και δεμένο πραγματικά και για αυτό υπήρχε μια εμπιστοσύνη. Παρόλα αυτά όμως, εφόσον διαλύθηκε αυτή η εμπιστοσύνη και χώρισαν οι δρόμοι, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες αν δεν διευθετηθούν, προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε επίπεδο ποινικών και αστικών δικαστηρίων».
Στη συνέχεια τόνισε: «Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Υπάρχει φυσικά και αυτό το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον εντολέα μου και ήταν σε ένα μέρος της συμφωνίας μεταξύ των μερών. Του ανήκει και δεν υπάρχει οποιαδήποτε πρόθεση να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση συνεναιτική. Έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κυρίας Παππά. Τώρα ανήκει στον κύριο Λάζαρη. Από τη δική μας μεριά προφανώς τηρούνται τα πάντα, το θέμα ειναι να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει».

Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Απόστολος Γκλέτσος στην «Πρώτη Λέξη»: Αν ήμουν εκεί όταν ο Κασσελάκης μίλησε για κουκούλες, δεν θα την έβγαζε καθαρή

Στη ρωγμή του χρόνου τα σπίτια μεγάλων λογοτεχνών - Ποιος θα τα σώσει;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr