Ο Μιχάλης Ρακιντζής το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συμμετοχή του στη Eurovisionτο 2002, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι S.A.G.A.P.O.
Η συνέντευξη του Μιχάλη Ρακιντζή
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d499z9ydzhux)
«Η Eurovision δεν ήταν δύσκολη στιγμή, ήταν μία στιγμή. Μπορεί μια βραδιά να είναι πραγματικά άτυχη και να μην πάνε καλά τα πράγματα, ε, ήταν μια βραδιά που δεν πήγαν καλά τα πράγματα για πολλούς και διάφορους λόγους. Για μένα κατ’ αρχήν είχε πολύ χιούμορ όλο αυτό. Εάν επρόκειτο για πλάκα και για χιούμορ θα το ξανάκανα, δηλαδή για τρολ. Για κανέναν όμως άλλο λόγο» είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής στην εκπομπή Buongiorno.
Δείτε βίντεο με την εμφάνιση του τραγουδιστή στη Eurovision
Στην ίδια συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν πραγματοποιεί συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Όπως δήλωσε: «Δεν είμαι και γκουρού για να μιλάω και να λέω πράγματα σε συνεντεύξεις. Εάν έχω κάτι να πω, που θα αφορά φυσικά τη δουλειά μου, κάτι να κάνω, ναι να μιλήσουμε. Αλλιώς τι να με κάνετε; Άλλος θέλει να βγει για να γίνει γνωστός, να αποκτήσει φήμη, να έχει επιτυχίες στα κορίτσια, να φοράει ωραία ρούχα και να νιώσει σταρ. Τα πάντα είναι θεμιτά».
Η Κωτσόβολος επενδύει σε καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία, εστιάζοντας στη δημιουργία μιας μελλοντικά έτοιμης επιχείρησης που μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις
Στη σύγχρονη εποχή της ψηφιοποίησης, η μετατροπή των κτιρίων σε "έξυπνα" και ενεργειακά αποδοτικά δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη. H Schneider Electric θέτει στην πράξη αυτού του είδους τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό