Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ήταν να κάνουμε συναυλία στην Αλβανία και ζήτησα να έρθει η Φουρέιρα, οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ήταν να κάνουμε συναυλία στην Αλβανία και ζήτησα να έρθει η Φουρέιρα, οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές

Αφού έχει καλή φωνή, γιατί όχι; είπε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη

margarita-theodoraki
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έκανε δηλώσεις και μίλησε για τη συναυλία-αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και τον Σάκη Ρουβά.

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, δήλωσε: «Σε αυτή τη συναυλία δεν θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Του χρόνου που είναι τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα μου, θα οργανώσουμε σίγουρα μια συναυλία και με τον Γιώργο. Ο Γιώργος αν έρθει, θα έρθει μόνος του».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4b0r2lpzgjd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ερμηνεία του «Άξιον Εστί» από τον Σάκη Ρουβά. «Μια διευκρίνιση. Δεν διάλεξε ο πατέρας μου τον Σάκη Ρουβά στη Νέα Σμύρνη για το Άξιον Εστί. Το κατάφεραν να το ανεβάσουν με τον Σάκη Ρουβά, το είπανε στον πατέρα μου και εκείνος το καλοδέχτηκε, γιατί είναι καλύτερα να τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς το Άξιον Εστί του Μίκη Θεοδωράκη, παρά λιγότερο καλά τραγούδια. Είναι τιμή και για εκείνον και για εμάς», σημείωσε.

Τέλος, μίλησε για τη συναυλία που προσπάθησε να οργανώσει στην Αλβανία. «Όταν προσπαθήσαμε να κάνουμε συναυλία στην Αλβανία, εγώ ζήτησα να έρθει η Φουρέιρα. Δεν της το είπα ποτέ βέβαια. Οι αντιδράσεις κατ' εμέ ήταν τρομακτικές. Γιατί όχι; Αφού έχει καλή φωνή», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ψυχίατρος για τη 15χρονη που σκότωσε τη μαμά της και μετά έστελνε μηνύματα: Έκανε κάτι διαβολικό, δεν συνάδει με ψύχωση

«Δάκρυσα, γιατί είναι μοναδικό να φοράς αυτή τη στολή» - Τι λέει ο εύζωνας που έγινε viral στην τελευταία του υπηρεσία

Όπλα, σφαίρες και λίρες εντόπισαν οι αστυνομικοί στους καταυλισμούς Ρομά της Φυλής και των Άνω Λιοσίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης