Ερασμία Μάνου: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Ερασμία Μάνου: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Δείτε την ανάρτηση που έκανε

manou
Η Ερασμία Μάνου βίωσε μια βαριά απώλεια, καθώς έχασε τον πατέρα της, Θεοφάνη Μάνου, και πρών σύζυγο της Σοφίας Βόσσου.

Η Ερασμία Μάνου γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους ασπρόμαυρη φωτογραφία και έγραψε: «Αντίο πατέρα μου…».

Δείτε την ανάρτηση

Αντίο πατέρα μου ... 🦋

Posted by Erasmia Manou on Friday, September 20, 2024

Κλείσιμο
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-21_125159


Η Σοφία Βόσσου έκανε με τη σειρά της μια δημοσίευση αποχαιρετώντας τον πρώην σύζυγό της, καθώς μοιράστηκε ένα τραγούδι που όπως είπε με αυτό «νανουριζόταν η Ερασμία μας, η κόρη μας Φάνη μας... καλό σου ταξίδι και σε ευχαριστώ που φέραμε στον κόσμο ένα σπάνιο λουλούδι, ώρα σου καλή στην αγκαλιά του Θεού».

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-21_125935


Ο Θεοφάνης Μάνου υπήρξε διευθυντής μεγάλων επιχειρήσεων, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Βόσσου, με την οποία χώρισαν όταν ήταν έγκυος στην Ερασμία Μάνου.

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, τον Μάιο του 2023, οι δυο τους διατηρούσαν καλή σχέση μετά τον χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα έγκυος, 20 χρονών. Ποιος θα το έκανε αυτό; Ποιο παιδάκι; Γιατί παιδάκι ήμουν. Το έκανα συνειδητά. Είπα ότι αυτό εδώ δεν πάει κι αν συνεχίσω να μεγαλώνω ένα παιδί με τέτοιες συνθήκες για ποιον λόγο; . Δεν έπρεπε να γίνει στην περίοδο που έγινε. Με τον μπαμπά της Ερασμίας έχουμε καλή σχέση και ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Μεγάλωσε σε ένα υγιέστατο περιβάλλον και τα παιδιά δεν φταίνε τίποτα. Όλοι οι γονείς πρέπει να είναι ενωμένοι όταν τους χωρίζει ένα παιδί. Την Ερασμία την μεγάλωσα και με την βοήθεια της πεθεράς μου όταν δούλευα. Από το δημοτικό και μετά ήμασταν μόνοι μας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csk9snkc34vl)


Ειδήσεις σήμερα:

«Νιώθεις τρομερό δέος», λέει ο εύζωνας που έγινε viral στην τελευταία του υπηρεσία - Η επιλογή από ειδική ομάδα και τα προσόντα που απαιτούνται


Φθινοπωρινό το σκηνικό και σήμερα - Ενισχύονται οι βοριάδες στο Αιγαίο


Νεκρός σε τροχαίο άνδρας στον Κηφισό - Το όχημά του προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης