Σελένα Γκόμεζ: Απαντάει στους επικριτές της μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Σελένα Γκόμεζ: Απαντάει στους επικριτές της μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Αυτή είναι η ζωή μου, αυτή είμαι, τόνισε η 32χρονη σταρ

gomez__1_
Η Σελένα Γκόμεζ έχει μια απάντηση σε όποιον την επικρίνει επειδή είναι ανοιχτή και ευάλωτη σχετικά με τις προσωπικές της δυσκολίες: «Άντε γαμ***».

Η 32χρονη σταρ του «Only Murders in the Building» έδωσε το δικό της μήνυμα στην εκδήλωση «Women in Film» στο Μπέβερλι Χιλς το βράδυ της Πέμπτης (19/09), λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα αφότου αποκάλυψε ότι δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει παιδιά.

«Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει δύναμη στο να είσαι ευάλωτη και να λες στους ανθρώπους πότε χρειάζεσαι βοήθεια ή πότε θέλεις βοήθεια - αυτό δεν είναι ντροπή», είπε η Γκόμεζ, όπως φαίνεται σε ένα viral βίντεο που τραβήχτηκε στην εκδήλωση και δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οπότε ναι, εκμυστηρεύτηκα ότι δεν μπορώ να κυοφορήσω ένα παιδί. Ναι, αποκάλυψε ότι έχω διπολική διαταραχή. Άντε γαμ***. Αυτή είναι η ζωή μου. Αυτή είμαι».

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο
Η υποψήφια για Emmy ηθοποιός παρευρέθηκε στο δείπνο με τη μικρότερη αδελφή της την 11χρονη Γκρέισι και κατά καιρούς μίλησε απευθείας σε αυτήν ενώ απευθυνόταν στην ομάδα των γυναικών.

«Θέλω πραγματικά να είμαι συνήγορος των γυναικών και γι' αυτό μοιράζομαι πράγματα, γι' αυτό θέλω να είμαι ειλικρινής, γιατί όλοι περνούν κάτι», εξήγησε. «Δεν είναι όλα τέλεια στη ζωή μου. Δεν είμαι μια, ξέρετε, οποιαδήποτε. Είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να είμαι».

Μιλώντας λίγο πιο έντονα, πρόσθεσε: «Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει ότι δεν είστε καλός άνθρωπος. Χ*σε όποιον σου λέει ότι είσαι θύμα. Για μένα είσαι επιζών».

Η Gomez αποκάλυψε ότι δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει παιδιά σε μια νέα συνέντευξη στο Vanity Fair που δημοσιεύτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου.

«Δεν το έχω πει ποτέ αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά», δήλωσε στο περιοδικό. «Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους αγώνες της υγείας της. Διαγνώστηκε με λύκο το 2013, έκανε μεταμόσχευση νεφρού το 2017 και διαγνώστηκε επίσης με διπολική διαταραχή το 2018.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ομοφοβικός» και «πραξικοπηματίας» ο Πολάκης, λέει ο Μωραΐτης - «Game of Thrones» ο ΣΥΡΙΖΑ, ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε με όσα έχουν γίνει


Ινστιτούτο Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών: Πενταπλασιάστηκαν οι γεννήσεις από γυναίκες ηλικίας 40 και άνω μετά το 1990


Αλέξης Κούγιας στη Σίσσυ Χρηστίδου: Είχατε πολύ στενή σχέση στο παρελθόν με τα μπουζούκια, εκεί εργαζόταν ο σύζυγός σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης