Συρίγος για Βασάλο: Μήπως να αρχίσεις να μιλάς εδώ για να κάνουμε εμείς τα νούμερα;

Μήπως να φοράς ποδιά και εδώ, είπε ο δημοσιογράφος για τη διαδικτυακή εκπομπή που έχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στην οποία μαγειρεύει και αποκαλύπτει διάφορα

Την πρόταση που είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς στον Κωνσταντίνο Βασάλο, σχετικά με μια πιθανή συνεργασία των δύο αντρών στη νέα βραδινή εκπομπή του, σχολίασε η παρέα του «Χαμογέλα και πάλι!», την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην τελευταία του μαγειρική εκπομπή στο Youtube, αλλά και όσα αποκαλύπτει γενικώς στο κανάλι του, ο Νίκος Συρίγος του πρότεινε να φοράει και στη δική τους εκπομπή την ποδιά του για να αρχίσει να μιλάει και να κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε το βίντεο

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε σχετικά με τη συζήτηση που είχε με τον Νίκο Μουτσινά: «Είχα κάνει μια κουβέντα με τον Νίκο τότε, πολύ ποδαράτη. Μια διερευνητική κουβέντα κάναμε, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Σε αυτήν την κουβέντα με ρώτησε αν θα έκανα κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ότι θα έπαιρνα τη θέση της Βάνιας. Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο, με ρώτησε διερευνητικά».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ τρέμω για το Σαββατοκύριακο που θα βγει ο Νίκος και τι θα πει το στόμα του. Οπότε, ας το αφήσουμε να περάσει».

Σε αυτό το σημείο, παρενέβη ο Νίκος Συρίγος σχολιάζοντας: «Εγώ έχω να κάνω μια παρατήρηση, σοβαρή, που θα βοηθήσει και την εκπομπή. Μήπως να φοράς ποδιά και εδώ; Γιατί με το που βάζεις την ποδιά αρχίζεις και μιλάς και τα λες; Μήπως να φορέσεις την ποδιά σου, να αρχίσεις να τα χώνεις για να κάνουμε εμείς τα νούμερα και να αφήσεις το youtube;».

Ειδήσεις σήμερα:

Η θεά Σοφία Λόρεν 90άρισε και παραμένει αιώνιο ερωτικό σύμβολο - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η Υδρα και η παγκόσμια αναγνώριση


Με ομιλία στον ΟΗΕ ξεκινά η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη - Η ατζέντα και οι επαφές του πρωθυπουργού


Ο Ράφα Ναδάλ κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ της Χεορχίνα Ροντρίγκες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr