Λάκης Γαβαλάς: Περιγράφει τη γνωριμία του με τον Διονύση Πρώιο - Ήταν ιδιαίτερη, λέει

Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες ήμασταν σε ένα πανέμορφο μέρος στη Μύκονο, πρόσθεσε

O Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τη γνωριμία του με τον Διονύση Πρώιο.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση, αλλά και στα όσα είχε περάσει ο παίκτης του MasterChef.

Ο Διονύσης Πρώιος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, με την ίδια μάλιστα, μηχανή με την οποία είχε σκοτωθεί ο γιος του πριν από 8 χρόνια.

Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε αρχικά για εκείνον: «Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες ήμασταν σε ένα πανέμορφο μέρος στη Μύκονο».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Διονύσης είχε φέρει κάποια έργα και μας εξηγούσε κάποιες λεπτομέρειες για αυτά. Μου είχε πει λοιπόν, να μιλήσω σε κάποιον δήμαρχο για να στήσουμε ένα από τα έργα του σε κάποια πλατεία. Για μένα ήταν ο Σαλβαντόρ Νταλί ο μοντέρνος. Εκείνη την ημέρα λοιπόν, του είπα να τραγουδήσει και να το απολαύσει. Τραγούδησε με την ψυχή του και κάποια στιγμή μου είπε "πού είναι ο Μιχαλάκης να έβλεπε όλα αυτά που κάνουμε σήμερα;". Ο γιος του έφυγε πριν από 8 χρόνια».

Αναφέρθηκε επίσης, στη σύζυγο του Διονύση Πρώιου και τη γνωριμία τους. «Η γνωριμία μας ήταν ιδιαίτερη. Πριν κάποια χρόνια, μου τον στέλνει μια φίλη μου στο σπίτι μου στη Μύκονο για να μου ζωγραφίσει κάποια πράγματα. Βλέπω έναν κούκλο να έρχεται σπίτι και αφού γνωριζόμαστε, μετά ξεκινάει να ζωγραφίζει όλη μέρα. Κάποια στιγμή του λέω αν θέλει να έρθει μαζί μου έξω για φαγητό και δεν ήθελε», περιγράφει.

Συμπλήρωσε επιπλέον: «Άλλη στιγμή, του προτείνω ξανά να πάμε για φαγητό κι εγώ τότε, ήμουν με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ. Ήρθε και τα βρήκαν πολύ καλά μεταξύ τους. Εκείνο το βράδυ, εγώ έφυγα νωρίτερα. Εκείνος παρέμεινε κι εκείνο το βράδυ γνώρισε τη σύζυγό του. Η γυναίκα του μετά από λίγο καιρό, τον άφησε και μεγάλωσε μόνος του τον γιο του».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Θύμα απατεώνων 13χρονος - Άγνωστη παρίστανε τη μητέρα του στο τηλέφωνο και απέσπασε €2.500, κοσμήματα και ρολόγια

Σεισμός στο Άγιο Όρος - Παπαζάχος: Δεν αποκλείεται να «σπάσει» το ρήγμα με δόνηση 6 Ρίχτερ

Premier League: Ντέρμπι και στις εξέδρες - Οι WAGs δίνουν άλλο χρώμα στο Σίτι-Άρσεναλ - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr