Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν θα έκανα ενημέρωση στην εκπομπή, δεν μου αρέσει
Είμαστε όλοι επαγγελματίες, ποτέ δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου, πρόσθεσε
Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πρεμιέρα των Weekenders, των αντικαταστών της στο πρωινό του Σαββατοκύριακου.
Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι αρχικά, απάντησε για την πρεμιέρα: «Δεν την περίμενα αυτή την ερώτηση. Με αφήνετε άφωνη πραγματικά. Τους είδα το Σάββατο. Μου άρεσε πολύ ο Θανάσης Πάτρας, ήταν πολύ άνετος. Δεν περίμενα όμως, κάτι διαφορετικό, γιατί έχει χιλιόμετρα στην τηλεόραση».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την υπόλοιπη ομάδα: «Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν λίγο αγχωμένος, τα κορίτσια πρέπει να βρουν λίγο τη χημεία μεταξύ τους. Είναι διαφορετικό format από το δικό μας».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4dfk63ghqpd)
Όσο για την ίδια και το ενδεχόμενο να επιστρέψει δήλωσε: «Θα υπάρχουν και κάποιοι… φανατικοί δικοί μου που θα με θέλουν πίσω. Την τηλεόραση την αγαπώ και θέλω να είμαι κομμάτι της κάτω από τις δικές μου συνθήκες, σε κάτι που θα γουστάρω και θα μου ταιριάζει».
Όπως είπε αργότερα, η ίδια αποφεύγει να μπει σε διαδικασία σύγκρισης ανάμεσα στην εκπομπή που παρουσίαζε και τη νέα.
«Δεν μπήκα στη διαδικασία της σύγκρισης. Το έκαναν άλλοι για μένα και δεν έχει κανένα νόημα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες, ποτέ δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου. Ποιος σου είπε ότι δεν έβαλα νερό στο κρασί μου; Θεωρώ ότι αυτό που παρουσιάστηκε είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το δικό μας. Το κανάλι ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο, δεν το θεώρησα αδικία. Όλοι οι υπόλοιποι το θεώρησαν», εξήγησε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν θα έκανα ενημέρωση στην εκπομπή, δεν μου αρέσει. Δεν θα το έκανα, αλλά μπορεί να είχα προτείνει κάποιον άλλο όμως».
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!