Δημήτρης Λάλος: Μίλησε για τον ρόλο του στον «Τιμωρό» - Γυρνάει από τη φυλακή για να αποδώσει δικαιοσύνη, λέει

Δημήτρης Λάλος: Μίλησε για τον ρόλο του στον «Τιμωρό» - Γυρνάει από τη φυλακή για να αποδώσει δικαιοσύνη, λέει

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στον Alpha απόψε - Tι δήλωσε ο ηθοποιός

dimitris-lalos
Η δραματική σειρά του Alpha «Ο Τιμωρός» κάνει απόψε πρεμιέρα στις 21:00 και ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τον ρόλο του. 

Ο τηλεοπτικός «Μάρκος» της σειράς μίλησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το «καινούργιο τηλεοπτικό του ταξίδι». «Προσπάθησα μέσα από τα καινούργιο ταξίδι που έχω να διανύσω να περάσω στον καινούργιο μου ρόλο, αυτόν του Τιμωρού» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την πλοκή, δήλωσε: «Όσον αφορά στην πλοκή ο κόσμος θα δει κάτι πολύ συναρπαστικό. Είναι ένα αρχετυπικό σενάριο που έχει να κάνει με προδοσία, αδικία και διάθεση για εκδίκηση, συναισθήματα που συναντάμε σε πολλά σπουδαία έργα».
Δημήτρης Λάλος [Μάρκος | Ο Τιμωρός] | Happy Day | 23/9/2024
Κλείσιμο
Έπειτα, πρόσθεσε: «Ο πυρήνας του Τιμωρού βρίσκεται εκεί. Αυτό τον άνθρωπο τον αδίκησαν, του έκλεψαν τη ζωή, τα νιάτα του, μπήκε στη φυλακή άδικα, για έναν φόνο που δεν έκανε. Και όταν βγαίνει -το μόνο που τον κρατούσε ζωντανό στην κόλαση που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια στις φυλακές του Μαρόκου- είναι η δίψα του για εκδίκηση. Βγαίνει μέσα από κει, γυρίζει για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του, για να αποδώσει δικαιοσύνη».

Όπως λέει αργότερα, τον χαρακτήρα του στη σειρά τον παγίδευσαν για ένα φόνο που δεν έκανε όταν ήταν νεαρός κι επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση. «Η εκδίκηση που θέλει να πάρει δεν είναι μια προσωπική εκδίκηση. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι άνθρωποι που του έχουν κάνει κακό, είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάνει πολύ μεγαλύτερα σφάλματα και αδικίες από αυτό που έχουν κάνει στον ίδιο. Γι αυτό είναι αρχετυπικός ο ρόλος. Κάποια στιγμή κάποιος έπρεπε να τους σταματήσει, γιατί δεν κάνουν κακό μόνο στον ίδιο, έχουν κάνει γενικώς κακό. Αυτή είναι και η αίσθηση του Τιμωρού», εξήγησε.

Σχετικά με τα γυρίσματα στο Μαρακές, ο Λάλος αναφέρει ότι «το Μαρακές είναι ένα μοναδικό μέρος, δεν είχα ξαναπάει. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση. Ο κόσμος είναι πολύ πιο κοντά σε μας απ΄ότι οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι κρατάνε μια στάση φιλική αλλά και απόστασης. Οι άνθρωποι εκεί είναι ζεστοί, με φοβερό χιούμορ, το καταλαβαίνεις στα μάτια τους, με το που κοιτάς τον άλλ, ανταλλάσσεις αμέσως ματιές που συνεννοείσαι» τονίζει. Η σειρά μας ταξιδεύει στο Μαρόκο. «Περάσαμε ωραία και κάναμε και φοβερή δουλειά. Οι ημέρες των γυρισμάτων ήταν αρκετές, και για να δούμε το μέρος και να φέρουμε μια ατμόσφαιρα που ο κόσμος θα ευχαριστηθεί. Τα επεισόδια θα είναι σαν μια ματιά στον κόσμο. Θα δει και κάτι άλλο ο κόσμος, θα ανοίξει το μάτι του, θα δει άλλους πολιτισμούς, άλλες εικόνες».

Και καταλήγει: «Σήμερα είμαι χαρούμενος, έχουμε την πρεμιέρα μας στις 21:00 ανυπομονούμε πολύ γι αυτή τη δουλειά, την οποία τη σχεδιάζουμε πολύ καιρό, για να βγει στον αέρα». Ελπίζουμε ο κόσμος να αγαπήσει και να συνηθίσει τον Τιμωρό»


Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Θύμα απατεώνων 13χρονος - Άγνωστη παρίστανε τη μητέρα του στο τηλέφωνο και απέσπασε €2.500, κοσμήματα και ρολόγια

Σεισμός στο Άγιο Όρος - Παπαζάχος: Δεν αποκλείεται να «σπάσει» το ρήγμα με δόνηση 6 Ρίχτερ

Premier League: Ντέρμπι και στις εξέδρες - Οι WAGs δίνουν άλλο χρώμα στο Σίτι-Άρσεναλ - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης