Ο Μάρκος, τα πρωινάδικα, η Δανάη και οι φιλίες της Καγιά

Και να φανταστείτε ακόμη δεν άρχισαν όλοι…

Κούρασε η υπόθεση «Μάρκος Σεφερλής». Βγήκαν όλοι, είπαν την γνώμη τους ακόμη κι αν δεν τους ζητήθηκε, και κάπως έτσι έληξε άλλο ένα ακόμη σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση. Τι έμεινε; Το συμπέρασμα πως ό,τι και να γίνει, όσα καλοκαίρια κι αν μεσολαβήσουν, όσες υποσχέσεις κι αν δοθούν και όσες διαπιστώσεις και αν γίνουν δεν θα αλλάξει κάτι. Όλα παραμένουν ίδια.

Από την άλλη, με αφορμή μία αντιπαράθεση, ειπώθηκαν λόγια βαριά για «πρωινάδικα», από έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει την τηλεόραση από το πόστο αυτό. Και ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί ότι απέναντί του έχει παλιούς συνεργάτες, φίλους και λιγότερο φίλους, ανθρώπους που ποτέ δεν ενεπλάκησαν σε παρασκήνια ή σε όλα όσα τους καταλόγισε από σκηνής. Είναι ίσως η στιγμή να «κλείσει» ο κύκλος αυτής της συζήτησης που τελικά δεν οδηγεί πουθενά. Ο Μάρκος θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά του και να τον ακολουθούν κατά χιλιάδες οι θεατές επικροτώντας τις επιλογές και το περιεχόμενο των παραστάσεών του, πολλοί δημοσιογράφοι, σχολιαστές και καλλιτέχνες θα ψάχνουν αφορμή να σχολιάσουν όσα δεν τους αρέσουν και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο για τις εκπομπές της Σίσσυς Χρηστίδου και του Νίκου Μάνεση, οι οποίες επέμειναν στην ίδια λογική και συνταγή. Ειδικά στην εκπομπή της Σίσσυς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι για πολλούς λόγους μπορεί να είσαι στην τηλεόραση αλλά εκείνος έχει τους δικούς του, τους οποίους ίσως κάποια στιγμή να εξηγήσει και σ’ εμάς.

Οι «Weekenders» έκαναν το πρώτο βήμα αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Φαντάζομαι ότι σε ένα μήνα, η εικόνα θα είναι πιο καθαρή σε σχέση με το πώς διαμορφώνονται τα πράγματα. Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε. Ομολογώ αυτό το περιεχόμενο της νέας εκπομπής, η οποία δεν άλλαξε απλά ώρα, ξάφνιασε. Πολλά παιχνίδια και στήλες, πολλή αμηχανία και απουσία κουρδίσματος. Ισως κι εκεί χρειάζεται χρόνος για να φανεί τι ακριβώς θα γίνει και πώς όλο αυτό θα υποστηριχθεί.

Κάθε έξι μήνες ένας πρώην συνεργάτης της Βίκης Καγιά από το «GNTM» βγαίνει και δηλώνει σε συνεντεύξεις πως πλέον δεν μιλάνε και δεν είναι φίλοι. Ηταν η σειρά του Γιώργου Καράβα. Τελικά οι φιλίες στα ριάλιτι δεν αντέχουν…

Πρεμιέρα απόψε για δύο από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της σεζόν. Το «Grand Hotel» στον ΑΝΤ1 και τον «Τιμωρό» στον Alpha. Δύο μεγάλες παραγωγές για τις οποίες τα στελέχη έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και περιμένουν πολλά. Το ίδιο και οι τηλεθεατές.

Κουίζ και φύγαμε: ποιο υψηλόβαθμο στέλεχος προγράμματος μεταμορφώνεται από κάμπια σε πεταλούδα για να … σωθεί;

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Βίντεο από την παράσυρση του 75χρονου τουρίστα από μηχανή - Σκληρές εικόνες

Πιο φθηνό το γρήγορο Ίντερνετ και ελεύθερο WiFi στο δίκτυο του μετρό

Μπεκτασήδες: Η μυστικιστική ισλαμική αίρεση που θα αποκτήσει αυτόνομο κράτος στην Αλβανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr