Νικολίνα Νικολούζου: Άτομα σαν κι εμένα δεν θα πήγαιναν να δούνε τον Μάρκο Σεφερλή

Στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, είχα δεχτεί πολύ bullying, είπε για τη φυλομετάβαση

Η Νικολίνα Νικολούζου έδωσε συνέντευξη και μίλησε τόσο για την διαδικασία φυλομετάβασης που ακολούθησε, αλλά και για τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανέφερε αρχικά: «Ήταν μία έκρηξη όλο αυτό. Δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και πάρα πολλή θετική ενέργεια από το κόσμο. Με δέχτηκαν χωρίς να το περίμενα».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ειδικά στην αρχή της φυλομετάβασης, δέχτηκα πολλές συμπεριφορές από τον κόσμο και ματιές. Τώρα μετά το coming out, δεν έχω δεχτεί κάτι. Τώρα που το θυμάμαι, είχα μία περίεργη εμπειρία. Ένας πολύ περίεργος τύπος με είχε πάρει από πίσω και φώναζε. Άρχισε να πετά πράγματα σε μία φωτογράφιση κι έφυγα. Ένιωσα πολύ unsafe. Στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, είχα δεχτεί πολύ bullying. Ειδικά στο γυμνάσιο, που ήταν στις αρχές του transition και δεν είχα ακόμα το εξωτερικό κομμάτι που έχω τώρα. Στο λύκειο όμως, αυτό άρχισε να φτιάχνει. Είχα στήριξη από την οικογένεια, αλλιώς δεν ξέρω τι άνθρωπος θα ήμουν τώρα».

Τέλος, ανέφερε για τον Μάρκο Σεφερλή και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η σάτιρά του: «Καλώς ή κακώς έχει ένα κοινό που τον παρακολουθεί γιατί έχει ένα μη εκσυγχρονισμένο χιούμορ. Δικαίως τον σχολιάζουν για τις πράξεις του, εγώ δεν είμαι σύμφωνη. Άτομα σαν κι εμένα δεν θα πήγαιναν να δούνε τον Μάρκο Σεφερλή».


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ψυχρό μέτωπο από την Κυριακή - Δείτε χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ζελένσκι: Ο πόλεμος με τη Ρωσία βρίσκεται πιο κοντά στο τέλος απ' ό,τι πολλοί πιστεύουν - Τι απάντησε το Κρεμλίνο


Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα - Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr