Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρήστο Μάστορα: Άκουσα έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη κατάσταση, με το ζόρι έβγαινε η φωνή του

Η παρουσιάστρια σχολίασε την απομάκρυνση του τραγουδιστή από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος τέθηκε εκτός της συναυλίας της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου.

Αιτία της απομάκρυνσης ήταν η απουσία του από τη δεύτερη πρόβα, η οποία δυσαρέστησε τη σπουδαία ερμηνεύτρια. Ωστόσο, ρεπορτάζ έκαναν λόγο για ξαφνικό πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, το οποίο επιβεβαίωσε και ο ίδιος αργότερα σε ανάρτησή του.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι συζήτησε τηλεφωνικά με τον τραγουδιστή των «Μελισσών» μετά την δημοσιοποίηση της είδησης και ότι άκουσε έναν άνθρωπο πολύ ταλαιπωρημένο και επιβαρυμένο.

Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα, διηγήθηκε σχετικά με την επικοινωνία τους: «Εγώ χθες κατάφερα να μιλήσω με τον Χρήστο Μάστορα και πραγματικά ο τρόπος που τον άκουσα με ανησύχησε. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ήταν ξαπλωμένος και να προσπαθούσε να μαζέψει τις δυνάμεις του. Mάλιστα, ένιωσα και άσχημα, του κάνω: "Σε ξύπνησα;". Μου λέει, "όχι, είμαι πολύ χάλια". Δεν θέλω να κάνω τον τρόπο που μιλούσε, ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος, επιβαρυμένος άνθρωπος».

Και συνέχισε: «Του λέω: "Έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, τι γράφεται και τι λέγεται;". Μου λέει: "Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτή τη βραδιά, ούτε να μπω στη διαδικασία να απαντήσω, θέλω να γίνω καλά". Λίγες ώρες βέβαια μετά έκανε το συγκεκριμένο post, γιατί κατάλαβε τις διαστάσεις που είχε πάρει το συγκεκριμένο θέμα».

«Εγώ άκουσα έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν έβγαινε η φωνή του. Αν έχεις οξεία γαστρεντερίτιδα που σε έχει αφυδατώσει, είσαι στο κρεβάτι του πόνου», επισήμανε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έπειτα από τις διαφωνίες της συνεργάτιδάς της, Τίνας Μεσσαροπούλου.

Η παρουσιάστρια κατέληξε λέγοντας: «Το πιο στενάχωρο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά. Η κυρία Μαρινέλλα είναι από τις λίγες καλλιτέχνιδες που θα μείνουν στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Το να σε έχει διαλέξει σε κάτι τέτοιο δεν γίνεται κάθε μέρα».

Το παρασκήνιο

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, τον Χρήστο Μάστορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Μάστορας είχε μια ξαφνική αδιαθεσία, αδυνατώντας να πάει στη δεύτερη πρόβα, με αποτέλεσμα η Μαρινέλλα να δυσαρεστηθεί.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Buongiorno», που επικαλέστηκε το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη. Σύμφωνα με αυτό αλλά και με τις πληροφορίες της Φαίης Σκορδά, αφορμή για την αφαίρεση του τραγουδιστή από τη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας στάθηκε το γεγονός ότι ο frontman των «Μελισσών» δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην δεύτερη πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής  στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι -φαντάζομαι- συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία».

Το ρεπορτάζ, ωστόσο, αναφέρει πως μία αδιαθεσία ήταν αυτή που κράτησε τον Χρήστο Μάστορα εκτός των προγραμματισμένων προβών, γεγονός που δυσαρέστησε τη σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον απομακρύνει από το πρόγραμμα της ζωντανής εμφάνισης.

Στη συναυλία συμμετέχει, επίσης, ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα αναλάβει να καλύψει το κενό που δημιουργείται, ερμηνεύοντας τα τραγούδια που θα τραγουδούσε κανονικά ο τραγουδιστής των «Μελισσών».

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Ο τραγουδιστής προχώρησε σε ανάρτηση λίγες ώρες αργότερα, σχετικά με την είδηση, όπου επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι ένα «ξαφνικό πρόβλημα υγείας» και ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα για την ευκαιρία που του έδωσε.

Αναλυτικά, έγραψε: «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Πύραυλος της Χεζμπολάχ έφτασε στο Τελ Αβίβ και αναχαιτίστηκε - Σειρήνες στην πρωτεύουσα του Ισραήλ

Έρχονται αυτόματα πρόστιμα από την εφορία χωρίς… εξηγήσεις - Τι αλλάζει από τον Οκτώβριο

Το παρασκήνιο του love is in the air ανάμεσα σε Μασκ και Μελόνι στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr