Πάνος Ιωαννίδης για τον θάνατο του Διονύση Πρώιου: Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έγινε, στεναχωρηθήκαμε όλοι

Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πρόσθεσε ο κριτής για τον πρώην παίκτη του Masterchef

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον θάνατο του πρώην παίκτη του «Masterchef», Διονύση Πρώιο, από  τροχαίο δυστύχημα. 

Δείτε το βίντεο

Αρχικά, για τα γυρίσματα του «Masterchef», ο κριτής ανέφερε: «Όπου να 'ναι ξεκινάμε. Οσονούπω. Αυτό που θα έρθει είναι σίγουρα εξαιρετικό, όπως κάθε χρονιά, και ακόμα εξαιρετικότερο. Κανονικά ναι ίδιο team, ίδιο team. Περιμένουμε τον Λεό να τελειώσει τα γυρίσματα [σ.σ. της "Φάρμας"] και να ξεκινήσουμε εμείς τα δικά μας».

Αναφορικά, με την παρουσίαση της «Φάρμας» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο σεφ σχολίασε χιουμοριστικά: «Ο Λεό είναι 4 επί 4, κολλάει παντού».

Στην είδηση ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς αποχώρησε από τρία μαγαζιά που διηύθυνε, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Αυτά συμβαίνουν, bussiness is bussiness και πάμε παρακάτω. Η εστίαση γενικότερα περνάει αρκετά χρόνια τώρα κρίση και κάθε χρόνο είναι και χειρότερα, γιατί στην εστίαση δυστυχώς δεν βοηθάει κανείς. Ίσα-ίσα είναι ο εύκολος τρόπος να μαζέψουν κάποιοι λεφτά».

Τέλος, όσον αφορά στον θάνατο του Διονύση Πρώιου σε ατύχημα με μηχανή, ο κριτής του μαγειρικού ριάλιτι απάντησε: «Στενoχωρήθηκα πάρα, πάρα πολύ, στεναχωρήθηκα πάρα, πάρα πολύ. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, σίγουρα, και τι να πω... Δεν υπάρχουν λόγια καθόλου. Νομίζω ότι στεναχωρηθήκαμε όλοι».

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκάρει η φωτογραφία με τα τραύματα του 16χρονου μετά την επίθεση από ομάδα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη

Δείτε την τελευταία φωτογραφία της 64χρονης πριν μπει στον θάλαμο Sarco για να αυτοκτονήσει στην Ελβετία


Reuters: Πάνω από 1.500 μέλη της Χεζμπολάχ τυφλώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν από τις επιθέσεις με τους βομβητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr