Για τον Τζουντ Λο, το πιο επικίνδυνο ζώο είναι ο... φασίστας

Ο 51χρονος σταρ έδωσε μια αντισυμβατική απάντηση σε μία από τις ερωτήσεις που του έθεσε ο Στίβεν Κολμπέρ στην εκπομπή του

Καλεσμένος στην εκπομπή The Late Night Show του Στίβεν Κολμπέρ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Τζουντ Λο, ο οποίος κλήθηκε να δώσει τις δικές του απαντήσεις στο διάσημο ερωτηματολόγιο του παρουσιαστή, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει - σύμφωνα με τον ίδιο - «το πλήρες φάσμα της ανθρώπινης εμπειρίας».

Ο διάσημος σταρ του κινηματογράφου αντιμετώπισε με θάρρος τις ερωτήσεις του παρουσιαστή - παρά την προειδοποίηση ότι αποκάλυπταν την... ψυχή του στον κόσμο - και, όταν έφτασε η στιγμή να αποκαλύψει ποιο θεωρεί ότι είναι «το πιο επικίνδυνο ζώο» στον πλανήτη, ο 51χρονος απάντησε μετά από λίγες στιγμές σκέψης «ο φασίστας homo sapiens».

Η απάντησή του Βρετανού ηθοποιού προκάλεσε το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού, με τον παρουσιαστή να σπεύδει να συμφωνήσει μαζί του, συμπληρώνοντας ότι δυστυχώς στις μέρες μας αυτό το είδος έχει σταματήσει να είναι απειλούμενο και ο πληθυσμός του έχει ανακάμψει πλήρως!

Δείτε το στιγμιότυπο στην εκπομπή του Κολμπέρ:






Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για εισβολή στον Λίβανο, λένε οι IDF - Στέλνει δύο ταξιαρχίες εφέδρων στα βόρεια σύνορά του

Οι 10 ατάκες που ξεχώρισαν στο debate του ΠΑΣΟΚ, ποιος «την είπε» σε ποιον και γιατί...

Γλυφάδα - Πατέρας 14χρονης: Το παιδί ζαλίζεται διαρκώς, κανείς δεν ξέρει αν οργανώνουν την τρίτη και μοιραία επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr