Άκης Σακελλαρίου: Αναβλήθηκε η συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε θεατρική παράσταση λόγω του ατυχήματός του

Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι μετά το τροχαίο ατύχημα με μηχανή

Αναβλήθηκε η νέα θεατρική παράσταση και η επερχόμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη λόγω του πρόσφατου τροχαίου ατυχήματος που είχε.

Πριν από μερικές ημέρες ο ηθοποιός είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του, στο οποίο τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.
Αν και ήταν προγραμματισμένο να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή», μετά από αυτό το ατυχές συμβάν η συνεργασία δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί προς το παρόν, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν! Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης».

Ο Άκης Σακελλαρίου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα

Το βράδυ της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου, ο Άκης Σακελλαρίου είχε ένα τροχαίο ατύχημα, που προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό του. Ως αποτέλεσμα χρειάστηκε να αναβληθεί η θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, στην οποία πρωταγωνιστούσε. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και την ανακοίνωση του θεάτρου.

Άκης Σακελλαρίου για την εγχείρηση μετά το τροχαίο ατύχημα: Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες

Στις 19 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για την εξέλιξη της κατάστασής του μετά το χειρουργείο.


«Πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα "σιδερένιος" κυριολεκτικά, ας το πάρουμε και με λίγο χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες, αλλά είμαι μια χαρά, καθώς πέτυχε η εγχείρηση».

Τέλος, αναφέρθηκε στο εξιτήριο που αναμένεται να πάρει από το νοσοκομείο. «Δεν γνωρίζω ακόμα πότε θα πάρω εξιτήριο, αλλά θα βγω σύντομα, καθώς είμαι καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς, έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι υπερήρωες», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για εισβολή στον Λίβανο, λένε οι IDF - Στέλνει δύο ταξιαρχίες εφέδρων στα βόρεια σύνορά του

Οι 10 ατάκες που ξεχώρισαν στο debate του ΠΑΣΟΚ, ποιος «την είπε» σε ποιον και γιατί...

Γλυφάδα - Πατέρας 14χρονης: Το παιδί ζαλίζεται διαρκώς, κανείς δεν ξέρει αν οργανώνουν την τρίτη και μοιραία επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr