Τζόνι Ντεπ: Μετά τα δόντια του σκέφτεται να... ξαπλώσει και στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού

Ο 61χρονος σταρ θέλει να αλλάξει όλη του την εμφάνιση, όπως υποστηρίζουν πηγές

Ο Τζόνι Ντεπ πριν μερικές εβδομάδες εμφανίστηκε με νέο χαμόγελο, φτιάχοντας τα χαλασμένα δόντια του, που είχαν γίνει αντικείμενο συζήτησης εδώ και πολλά χρόνια.

Τώρα, ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται έτοιμος για μια μεγαλύτερη ανανέωση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αυτή η καινούρια αλλαγή είναι μόνο η αρχή, καθώς πηγές υποστηρίζουν πως ο 61χρονος σταρ δεν αποκλείεται να... ξαπλώσει στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού.


«Ο Ντεπ γνωρίζει πολύ καλά για το πώς ορισμένα μέρη του σώματός του φθείρονται και τώρα σχεδιάζει ένα πρόγραμμα υγείας», δήλωσε μια πηγή στο InTouch. «Θέλει να χτίσει μυς και ίσως να κάνει κάποιες διορθώσεις στο πρόσωπό του. Γιατί όχι;»

Άλλη πηγή είπε στο Radar ότι ο Ντεπ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την κοιλιά του, καθώς και να επενδύσει σε ομορφιά και περιποίηση δέρματος, μαλλιών και γενικής εμφάνισης.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε βίντεο στο Instagram, με εμφανώς βελτιωμένα δόντια, μετά από ανησυχίες των θαυμαστών για την προηγούμενη εικόνα του.

Ένα πρόσφατο κλιπ που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τον ηθοποιό στις διακοπές του στις Μπαχάμες. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε ένα μπαρ και ενώ συνομιλεί με τους θαμώνες και τα μέλη του προσωπικού, φαίνεται το νέο του χαμόγελο.

Δείτε το βίντεο

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι θαυμαστές του Ντεπ έχουν σχολιάσει ουκ ολίγες φορές τα χαλασμένα δόντια που είχε στο παρελθόν, που επιβάρυναν αισθητικά, την εικόνα του. Μετά από πολλές δημόσιες εμφανίσεις του, όπου ο φακός εστίαζε στο πρόσωπό του, τα σχόλια έπεφταν «βροχή».




Ειδήσεις σήμερα:

Έρικ Άνταμς: Οι περίεργες σχέσεις του δημάρχου της Νέας Υόρκης με την Τουρκία - Δωρεές, ταξίδια και αεροπορικά εισιτήρια

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της κόρης της και της εγγονής της που ήταν στις πρώτες θέσεις στο Ηρώδειο

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά: «Άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr