Θοδωρής Κατσαφάδος: Έχει τύχει να βοηθήσω συνάδελφο σε δύσκολη στιγμή του και μου το ξεπλήρωσε με αχαριστία

Αντιμετώπισα μια ανέντιμη, υπερφίαλη, αλαζονική και αχάριστη συμπεριφορά, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για τις αντισυναδελφικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της υποκριτικής, την κόρη του και επίσης ηθοποιό, Μαριλού, αλλά και το ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, δήλωσε για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική: «Με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου ξεκινήσαμε μαζί τηλεόραση πριν μισό αιώνα, θα με σκοτώσει αν ακούσει ότι το είπα αυτό. Κάναμε "Τα ήσυχα νιάτα". Με τη Μίρκα και τον Δάνη παίρναμε όλοι μαζί ταξί και μετράγαμε τα κέρματα αν μας φτάνουν τα λεφτά».


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περσινή παράσταση και την απομάκρυνσή του από αυτή, την τελευταία στιγμή.

«Έχω ξεπεράσει ό,τι έγινε στην παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας", το μερίδιο ευθύνης όσων ενεπλάκησαν σε αυτήν την υπόθεση το ξέρει ο καθένας και ας μην το ομολογεί. Δεν θέλω ούτε να το συζητάω, ούτε να το σκέφτομαι, είναι παρελθόν. Αντιμετώπισα μια ανέντιμη, υπερφίαλη, αλαζονική και αχάριστη συμπεριφορά. Έχει τύχει να βοηθήσω συνάδελφο σε δύσκολη στιγμή του και μου το ξεπλήρωσε με αχαριστία», σημείωσε.

Όσο για το επάγγελμα του ηθοποιού, είπε: «Αυτή η δουλειά μου άνοιξε το μυαλό και την ψυχή. Και αύριο να σταματήσω, είμαι ευγνώμων. Με είχε ρωτήσει η Φιλαρέτη Κομνηνού πώς ένιωσα, όταν με χειροκροτούσε ο κόσμος και είπα "σαν να με χάιδευε ο Θεός"».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κόρη του, Μαριλού Κατσαφάδου. «Η κόρη μου έχει στην σκηνή μια τρέλα που δεν έχει στη ζωή της. Εκεί βλέπω κάτι από το ταπεραμέντο της μαμάς της. Δεν χρειάστηκε να πω κάτι στην κόρη μου για τον χώρο, γιατί το ότι είναι κόρη μου λειτουργεί σαν ασπίδα. Δεν τόλμησε ποτέ κανείς να την ενοχλήσει», τόνισε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Έρικ Άνταμς: Οι περίεργες σχέσεις του δημάρχου της Νέας Υόρκης με την Τουρκία - Δωρεές, ταξίδια και αεροπορικά εισιτήρια

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της κόρης της και της εγγονής της που ήταν στις πρώτες θέσεις στο Ηρώδειο

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά: «Άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr